Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Halsbrand

Hej Brugere...
Jeg er en ung mand på 28...
Jeg har igennem de seneste 3 år døjet med konstant halsbrand, dvs med intervaller fra 5 minutter og på gode dage går der en time imellem "brændingerne", det ik bare normal halsbrand, det er til tider så slemt at jeg nærmest bliver slået ud af smerten, det føles som om jeg ætser op indefra og ofte helt nede fra maven og op af...
Jeg har stort set prøvet alt, fra lægemidler til apotekets medicin, intet har virket.
Kvittede smøgerne for 6-7 måneder og har ikke rørt en siden da jeg troede det var årsagen til halsbranden, men det var åbenbart heller ikke det der var galt med mig.
Har også droppet krydret mad, chili, hvidløg osv. men heller ikke her var der gevinst...
Jeg var ved lægen i 2012 som sagde til mig at jeg skulle drikke lunken kakao i en uge, men det hjalp heller intet...
Så jeg lever i et konstant smertehelvede....
Er der nogen der kan give råd? har prøvet noget lignende? Eller bare ved hvad jeg kan fejle??
MvH

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg undrer mig. Nu har jeg læst dit indlæg tre gange. Du var hos lægen i 2012. Du lever i et helvede af smerter. Undskyld, men hvis det var så slemt, som du fortæller havde du da rendt en læge på døren. At man ikke altid får hjælp er en anden sag.
    Du har prøvet alt fra lægemidler til apotekets medicin. ???? Du har ikke været hos lægen siden 2012. Det du skriver hænger ikke sammen.

    Får du noget andet medicin. Så kunne det være årsagen. Jeg var selv syg i ca. 10 år. ikke slemt til at begynde med, men det blev langsomt værre. Til sidst brændte det som ild midt i brystet.
    Jeg forsøgte at få hjælp hos lægen mange gange, men der blev åbenbart ikke rigtig troet på mig. Til sidst begyndte jeg at bløde en hel del på hovedpuden om natten.
    Jeg fik hjælp på nettet af en, der fortalte det kunne være min blodtryksmedicin. Det viste sig, der var nogle hjælpestoffer i medicinen, jeg ikke kunne tåle. Nu undgår jeg de tabletter og der er intet galt mere.

    Jeg skriver det lidt udførligt, for du fortæller jo ikke meget.
    Hvilken medicin, vitaminer o.s.v. indtaget du. Jeg tåler f.eks. ikke alt.

    Det er da på tide at tale med en læge, som vil tage dig alvorligt og sende dig til en undersøgelse.
  • Indstillinger
    Læger har aldrig sagt mig det helt store og de har aldrig hjulpet mig med noget som helst, Jeg har taget alt imod halsbrænd er hvad jeg mener med det medicin der, lægen foreslog noget dengang som jeg prøvede, men det hjalp ikke og så har jeg så selv prøvet diverse ting....
    Jeg tager intet medicin eller pilleværk, og fejler intet udover halsbranden...
    Men kan love dig for at det er et smertehelvede og det er os derfor jeg søger hjælp herinde...
  • Indstillinger
    Ja, det er jeg klar over, at du søger hjælp, men det prøvede jeg jo også på. Du bliver nødt til at søge en læge og blive undersøgt.
    Jeg forstår godt din mistillid til læger, men nu har jeg endelig fundet en, der hjælper. Så det kan lykkedes. Ellers må du forlange en grundig undersøgelse.

    Eller du kan opsøge en halsspecialist. Der skal ikke henvisning til.

    Men, men, det gjorde min søn og undersøgelsen er ikke særlig behagelig. Så hvis det var mig ville jeg kigge mig om efter en, der bedøver lidt. Jeg kaster op bare tandlægen rører lidt for langt tilbage. Andre kan sagtens holde det ud. Mit barnebarn kan sagtens holde til, der bliver stukket noget langt ned i halsen. Forstå det hvem som kan.
  • Indstillinger
    Hvis du læser dette vil du forstå, det er nødvendigt at blive undersøgt.

    "Hvordan føles smerterne?
    •Hjertesmerter er oftest "dumpe" og trykkende smerter, mens muskelsmerter er mere skarpe eller stikkende"
    https://www.sundhed.dk/borger/sygdomme- ... er-thorax/
Log in eller Registrér for at kommentere.