Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Smerter i Nakke og mellem skulderblade

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ud fra min erfaring, så er der en chance for, at det handler om din fordøjelse.
    Har du ofte hård mave?
    Er du oppustet når du har spist?
  • Indstillinger
    nu ved jeg ikke hvem du svarer af os, og jeg skal ikke overtage mandens indlæg og kan kun svare for mig selv, men der er intet galt den vej aldrig oppustet eller lignende, spiser sund og varieret kost, inklusiv diverse kosttilskud, men har også lidt svært ved at se sammenhængen mellem ondt mellem skulderblade og min afføring!? men det er måske bare mig!?
  • Indstillinger
    Jeg ved godt det kan komme bag på mange, at der kan være en sammenhæng mellem fordøjelsen og smerter der sidder i nakke/baghoved, og det er heller ikke noget vores almindelige læge gør i.

    Men jeg har haft problemer med spændinger i skulder/nakke siden jeg var 13 år (nu 52), og har prøvet mange behandlingsformer, kiropraktor gav lidt umiddelbar lettelse, blokader havde slet ingen effekt, akupunktur var super godt, men holdt kun nogle måneder, zoneterapi ca. det samme som akupunktur, træning havde ingen effekt på spændingerne, men øgede mine rygsmerter.

    I mange år har jeg været bevidst om, at jeg har for lidt mavesyre, men jeg havde ingen anelse om, at der kunne være en forbindelse dér.

    Men siden jeg har fokuseret på min fordøjelse, og i særdeleshed min mavesyre, så er jeg sluppet helt af med mine smerter i nakke/baghoved.
    Og rygsmerterne mærker jeg ikke meget til.

    Udover at tage bitterdråber o.l. for at stimulere mavesyren undgår jeg så vidt muligt de ting, som dæmper mavesyren.
  • Indstillinger
    må indrømme jeg slet ikke har tænkt den vej, grundet, jeg kan få det til at forsvinde i korte perioder, ved bestemte vride, men de vrid og øvelser jeg laver for få sekunders befrielse gør, at min rygmuskler hæver og spænder, så jeg får ondt i hovedet og nakken :(

    men jeg takker for dit indslag og vil da prøve med bitterdråber, det kan jo aldrig skade, nu hvor jeg har prøvet alt andet :)
  • Indstillinger
    Hvis problemet er, at du har for lidt mavesyre, så prøv samtidig, at undgå hvedemel, mælkeprodukter og drikkevarer med kulsyre.

    Jeg bruger de bitterdråber der hedder Bitterstern.
  • Indstillinger
    Hej Kasper7Ka

    hvordan går det med dig efter alle disse år ??
Log in eller Registrér for at kommentere.