Hjem Øre, næse og hals Åben debat om øre-, næse- og halssygdomme

vorter /dims under tungen

Kære alle

jeg har desværre får sådan en dims under tugen. lidt større end på billede. men ingen smerter. nogen der har se det før :)


http://askimg.39.net/topic/20091011/125927.JPG

Kommentarer

  • Ikke at jeg selv har den slags, men jeg vil alligevel skrive til dig. Jeg fik selv to dimser inde i munden og min tandlæge sendte mig til en kæbekirurg/tandlæge for en sikkerheds skyld. Heldigvis betød de ikke noget særligt. Og så "glemmer" jeg dem.
    Min bror fik også noget inde i munden og man skal ikke spøge med det. Han var alvorligt syg og døde.

    Jeg vil råde dig til at lade din tandlæge kigge på dimsen. Det kan være alt fra ingenting til noget, der kunne blive værre. Det ville jeg lade fagfolk vurdere. Bare for en sikkerheds skyld. Men nu er jeg også på vagt på grund af min bror. Han var ikke ret gammel, da han fik kræft. Kun 30 år.

    Jeg nævner tandlægen, for det var ham, der henviste min bror til Rigshospitalet. Hudspecialisten slog det hen til ingenting.
    Tandlæger er uddannet i at se forandringer i munden. Jeg vil bestemt ikke skræmme dig, det ser ikke farligt ud, men bare sådan for at være sikker ville jeg selv spørge tandlægen.
  • Hej.

    Jeg har selv haft en "dims" i form af en lille blære under tungen, der blev større og større. Jeg kunne godt trykke den klare væske ud, men den kom igen. En morgen vågnede jeg ved at den var større end normalt og fuld af puds. Virkelig klamt, når det er inde i munden. Jeg kontaktede akut tandlægen (FYI: www.tchp.dk ), som så endte med at kigge på det. Det viste sig at være en resistent betændelsestilstand jeg havde fået, så det var et godt, at jeg fik det tjekket. Nu er jeg løbende opmærksom på om "dimsen" kommer igen, for så skal den straks under behandling.

    Mette
  • Hej persille1 og mette. tak for jeres svar :)

    jeg har været til hals næs læge.

    fik den skar væk og sendt til undersøgelse . der er ikke noget farlig virus som sådan. men det er noget med resistent som mette siger .

    hej mette. fik du din skar væk eller hvordan.
Log in eller Registrér for at kommentere.