Hjem Sex & samliv Mandlige sexproblemer

Problematisk sexlyst

Redigeret 21 august, 2014, 08:37 i Mandlige sexproblemer
Hej,

Min kærestes sexlyst er nærmest ikke eksisterende, hvilket giver anledning til stor frustration fra min side da jeg ville foretrække at være sammen et par gange om ugen frem for en gang hver tredje måned. Men det er ikke engang det værste. Hver gang jeg får rejsning gør jeg hende ked af det - Og der skal ikke mere til end at se hende letpåklædt når vi eksempelvis skal sove, et dejligt kys eller berøring. Jeg får det utrolig dårligt med mig selv hver gang det sker fordi jeg nærmest ufrivilligt minder hende om vores yderst afdæmpede sexliv.

Kan man få et præparat, der har den modsatte effekt af viagra eller i det mindste nedsætter min sexlyst drastisk? På den måde ville vores sexbehov og -lyst være mere jævnbyrdigt.

Håber i kan hjælpe.

Venlig hilsen
Rasmus

Kommentarer

 • Nej, naturligvis skal du ikke nærmest kastreres medicinsk. Men der i mod skal du/I finde ud af, hvorfor din kærestes lyst er så lille.

  Du fortæller, at DU gør hende ked af det, når du får rejsning og seksuel lyst. Hvordan har hun det selv med det? Er hun ikke ked af, at hun ikke har lyst til dig? Er hun ikke ked af, at hun slet ikke har lyst til den del af livet?

  Har hun overhovedet forsøgt at finde ud af, hvorfor hun har det sådan? Har det altid været sådan?

  Jeg vil da klart foreslå, at I starter med at finde ud af, hvorfor hun har denne manglende lyst. Aller først vil jeg foreslå et besøg hos lægen, så det kan undersøges, om der er en fysisk årsag. Hvis hun f.eks. får smerter ved samlejet, så kan det i den grad godt gå ud over lysten, men det kan der i langt de fleste tilfælde faktisk gøres noget ved.

  Hvis ikke der er en fysisk årsag, så foreslår jeg – og det vil lægen nok også gøre – at hun/I opsøger en sexolog og/eller en psykolog, da der sagtens kan sidde en psykisk blokering, der forhindrer hende i at have lyst til den del af livet. Og nej – hun behøver ikke at have været udsat for et seksuelt overgreb, for at at blokering kan opstå – det kan sagtens været noget helt andet, der skal løses op på. Også sådanne blokeringer, kan der gøres noget ved.

  Men – det handler først og fremmest om, at hun selv skal have lyst til/føle behov for at få sit problem bearbejdet.

  Siger hun bare nej – og ønsker ikke gøre noget ved det, men forlanger, at du skal være mere eller mindre afholdende, fordi hun ikke ønsker at gøre noget ved sit problem – ja, så bør du overveje, om hendes kærlighed til dig er helt så stor, når hun – uden at ville forsøge at gøre noget ved det – mener, at hun kan tillade dig at påføre dig disse lidelser, og at fordi hun ikke har lyst, så har du bare at have det på samme måde.
Log in eller Registrér for at kommentere.