Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

bobler med væske i ansigtet?!

Heeeej! Lige siden mandags er jeg vågnet op, hver dag, med en-tre bobler i ansigtet som er fyldt med væske (ikke bumser..). Boblerne er umulige IKKE at springe og de svir helt vildt når de er sprunget, samt de efterlader et rødt mærke på min hud. Når de er sprunget, efter kort tid, er der væske ved området igen og det er virkelig irriterende, især fordi jeg aldrig døjer med uren hud/ har hudproblemer.
Jeg har aldrig haft det før og de røde områder (efter boblerne er sprunget) bliver ved med at være der og efterhånden bliver de sådan, skorpe agtige, som hvis man har et normalt sår og der så kommer skorpe på.
MEN, jeg har døjet med det her i en uge snart og hver morgen når jeg står op, ser jeg, at der er en ny lille boble i mit ansigt.
Nogen som har en idé til hvad det er, hvorfor det kommer og hvordan man får det væk? Jeg tager ned til lægen på mandag hvis det ikke er blevet bedre, men hvis det bare er noget småt og normalt der går over af sig selv, tager jeg ikke afsted.
Knus.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det var noget jeg før ville have tænkt, det forsvinder vel igen. Men, jeg har set en, hvor det efterhånden har bredt sig til hele kroppen.
    Lægen ved ikke hvad det er. Hudspecialisten har endelig fundet noget salve, som måske hjælper. Det har stået på i meget lang tid.
    Det svider og klør og danner skorper og røde pletter. Over hele kroppen. Dit kan jo være noget ganske andet, men hellere være lidt forsigtig.
  • Indstillinger
    Tak for dit svar :-)!
    Det er ikke sådan at det klør og svier helt vildt, det svier kun i få minutter. Grunden til at jeg tror at der kommer skorpe på, er fordi der stadig er væske som så tørre ud, eller så er det simpelthen fordi jeg rører for meget ved det og det så bliver til et sår. Desuden er det kun cirka fem-seks små bobler der i alt er kommet.
    Alligevel ville det være rart at vide hvad man har med at gøre, men jeg må hellere være forsigtig så!
    Hvis ikke det er blevet lidt bedre inden mandag, må lægen se til det.
  • Indstillinger
    Det lyder heldigvis ikke til at være helt det samme og det er jo meget godt. Held og lykke med det hurtigt forsvinder igen.
  • Indstillinger
    Det kunne være børnesår og det smitter helt vildt men viser sig ikke før der er gået en uge eller mere.
  • Indstillinger
    Har lige været ved lægevagten og der bliver gættet på børnesår eller stafylokokker. Men når jeg så ser på nogle billeder af de to, kommer jeg i tvivl, for det ligner ikke specielt børnesår eller stafylokokker...
    Håber at lægen på mandag kan komme med det rigtige bud på hvad det er :-)
  • Indstillinger
    Hold styr på hvad du rører ved da det kan smitte.
Log in eller Registrér for at kommentere.