Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Akut hårtab

Redigeret 11 juni, 2015, 16:06 i Hårtab
Jeg håber virkelig, der er nogen, der kan hjælpe mig med mit problem, og jeg skal forsøge at forklare det kort.

For 2 uger siden flyttede jeg til Sydamerika, hvor jeg skal bo i 1 år. I forbindelse med det, har jeg pludselig fået et ret voldsomt hårtab, som jeg ikke kender grunden til. Jeg har meget tyndt, blond hår, og har altid haft problemer med hårtab, men nu er det meget værre end før. En dag satte jeg mig for at tælle alle de hår, jeg fjernede fra mit tøj/fik fat i, når jeg redte hår, og jeg kom op på godt over 400 hår, hvor jeg har læst, et normalt menneske taber 60-100 hår om dagen. Nogle gange taber jeg også store totter og tær næsten ikke rede mit hår af frygt for at gøre det værre.

Jeg spiser stort set, som jeg gjorde i Danmark, så jeg ved ikke, om det kan skyldes min kost eller mangel på vitaminer. Jeg er en anelse undervægtig, men ikke så meget, at jeg tror, det kan være grunden. Derudover er jeg 19 år, så jeg synes, det er lidt for tidligt at lide af hårtab :) Jeg har eksem, men det har jeg haft hele mit liv, og der har aldrig været komplikationer mellem min krop og de cremer, jeg har.

Hvis der er nogen, der har oplevet det samme/har et godt råd, må I meget gerne give lyd, da det ikke er rart at se sit hår være alle andre steder end på hovedet. Jeg kunne gå til læge, men da jeg først lige er kommet til Peru, er jeg ikke så tryg ved det hernede.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg kan ikke besvare hvorfor du taber håret, da der kan være en del faktorer der spiller ind. Men at tabe håret som 19 årig er ikke for tideligt. Jeg personligt begyndte at tabe håret da jeg var 18 desværre. Jeg har efterhånden affundet mig med det. Men jo det kan være ret så svært i starten da man føler at ens mandhed forsvinder med håret.

    Jeg fik dog meget af at læse: http://hårtab-specialisten.dk/ hjemmesiden har både gode råd samt produkter man kan bruge mod hårtab..

    Håber du finder svaret på dit problem.
  • Indstillinger
    Hov, det ser sku ud til at hjemmesiden er nede eller der mangler i hvertfald meget på den. Hmm den kommer nok op igen på et tidspunkt.
  • Indstillinger
    Jeg har også prøvet en periode med massivt hårtab.
    Mit bud på årsagen til mit problem var tungmetal-forgiftning med kviksølv.
    Kviksølv findes bl.a. i amalgamfyldninger, i visse fisk, i nogle vacciner, i miljø (som forurening).
    Se mere her www.tungmetal.dk

    Der kan sikkert være mange (andre) årsager til hårtab.
  • Indstillinger
    Jeg har hørt om mange tilfælde, hvor Q10 hjalp.

    Det er værd at prøve? Ellers snup en multivitamin. Det kan under alle omstændigheder svare sig.

    Der kører en lille konkurrence om at vinde det anderkendte Q10 fra Pharma Nord inde på naturli. Prøv det


    Mvh Martin
  • Indstillinger
    Jeg tror spild af penge
Log in eller Registrér for at kommentere.