Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Udslæt på arme og ben

Redigeret 1 august, 2014, 06:14 i Spørg Netdoktors brugere
Jeg har haft det mest irriterende udslæt på arme og ben siden sidste weekend. Det var der bare lige pludselig og klør helt vildt. Det er nærmest små røde knopper, som på benene har hvide plamager udenom. Det ligner nærmest kæder, som hænger sammen og er ca 1 cm i bredden. Jeg har udslættet over alt på benene, helt op på lårene. På armene er det mest på den nederste del, men også op på overarmene. Jeg har været ved lægen, men hun sagde at det bare skulle gå væk af sig selv. Hun kunne ikke sige hvad det var, andet end at det måtte være en allergisk reaktion. Jeg har ikke spist andet end jeg plejer og har heller ikke været for meget i solen. Er der nogen der har oplevet noget lignende eller har en ide om, hvad det kan være??? Vil gerne have det væk hurtigst muligt, det kan kun gå for langsomt.

Hilsen den kløende

Kommentarer

  • Indstillinger
    Både og, jeg kender en, som pludselig fik et voldsomt udslet, som du også skriver om. Hun venter på at komme til en hudspecialist.
    Ingen ved hvad det er og hun har prøvet en masse salver. Det blev værre og værre. Der kom også sår dannelser efterhånden. Det eneste, der til sidst havde en virkning var Locoid.

    Så hvis ikke det snart forsvinder og din læge ikke ved noget, så må du til en hudspecialist. Der er lang ventetid, desværre.

    http://www.netdoktor.dk/interactive/med ... id342.html
Log in eller Registrér for at kommentere.