Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

smerter (stikkende til tider) i højre side af halsen ?

Hej.

Skal gøre det kortfattet : jeg er en mand på 57. Fik for ca. 3-4 mdr. siden ondt i højre side af halsen på et bestem punkt.. Det stikker ligesom engang imellem og føles som noget der gør ondt og genrerer lidt. Ikke voldsomme smerter. Det er irriterende. Dog kan der være perioder hvor der næsten ikke føles noget.

Føler mig ellers rimelig rask. Løber og osv.

Gik til lægen med det for ca. 3 mdr. siden . Han sagde det ikke var noget. Det fortsatte med at genrerer så jeg gik til hals-læge. Hun kikkede derned med en sonde igennem næsen osv ; intet at bemærke. Hun sendte mig videre til UL (ultralyd) der var heller ikke noget at se. Det så fint ud. Kom tilbage til hals-lægen med det glade resultat. Hun sendte mig videre til rigshospitalet !

Hvor jeg nu har været for en uge siden. Hun checkede mandler osv . stort set ligesom hals-lægen. Det så fint ud. Dog vil hun gerne have jeg kommer til nogle kontrolbesøg over nogle mdr. hvor hun vil kikke derned.

Jeg tænker selvfølgelig på om de har en mistanke om det kan være cancer. Har prøvet at søge på nettet efter lignende symptomer , men kan ikke rigtig finde noget.

Kan det være en stædig virus, nerver eller noget muskel halløj ? Nogen der har en ide ?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Underligt, jeg har også en lidt mærkelig følelse i højre side af halsen, men ikke hele tiden. En lille bitte smule stikken. Hvis noget glider ned og rammer et bestemt punkt hoster jeg et stykke tid. Så meget så jeg får vand i øjnene.
    Sådan har det været i mange år. Det generer så lidt at jeg aldrig har talt med nogen om det.

    Dit lader jo til at være en smule værre. Af den grund skal du bare være glad for, der bliver holdt øje med det. Det er sikkert fordi lægen er lidt usikker på hvad det er.
    Hvis der skulle vise sig noget så kan du glæde dig over du er under opsyn og kan få det klaret i tide. Jeg går selv hos en specialist, ikke med halsen, men noget andet. Først hver tredje måned, nu kun hvert halve år. Så du kan se, det er meget normalt. Kun en sikkerhed, som jeg personlig er meget glad for.

    ps. Jeg bilder mig selv ind, det er et lidt for følsomt punkt i halsen. Men, jeg aner faktisk ikke hvad det skyldes.
Log in eller Registrér for at kommentere.