Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Nedsat følsomhed i penis.

Redigeret 12 maj, 2014, 07:40 i Mandlige sexproblemer
Hej netdoktor! Jeg har problem med følsomheden i min penis. Jeg har aldrig i mit liv kunne komme under samleje, og har siden jeg var 13 onaneret tørt. Jeg har læst mig frem til rigtig mange steder, at stimuleringen kan blive voldsomt nedsat når man onanere enten for meget, og for tørt.

Jeg har haft min kæreste i snart et år, og jeg har ikke formået at komme én eneste gang. Hun er noget af det smukkeste jeg ved, og hun tænder mig også rigtig meget. Det skal sige, at jeg ikke på noget tidspunkt har problemer med at holde mig stiv under sex, jeg kan bare ikke mærke ret meget, hvilket er meget frustrerende.

Jeg har aldrig kunne komme sammen med en pige før, simpelthen pga. min følsomhed. Så snart jeg tager fat selv, så går der ikke meget mere end 5 min, så er jeg der. Sammen med tidligere partnere onanerede jeg en del, så jeg tror det har spillet meget ind dengang...... Men det gør jeg altså ikke mere, og min følsomhed er stadig et stort problem.

Jeg har i meget lang tid haft et problem relateret til mit højre ben, som faktisk, pinligt som det end lyder, muligvis startede fordi jeg onanerede for heftigt. Jeg kan kun opnå orgasme hvis jeg onanere med mine ben foldede, eller som nogen vil sige, skræderstilling. Dvs, jeg ligger i min seng med foldede ben. Det forårsager så det, at jeg bliver meget belastet i benet, og kan blive helt følsesløs omkring mit knæ og belastet i min hofte.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre! min læge siger jeg skal prøve at lade være med at onanere og stoppe med at folde benene. Men det har jeg prøvet, og min følsomhed var stadig svag efter 2 uger.

Jeg tror måske jeg er kommet til, igennem min onani, at forvolde et problem med min nerver der er forbundet til min penis. Jeg ved ikke hvordan sådan noget fungere, men jeg synes det er mærkeligt at jeg ikke kan opnå nogen form for følsomhed, uanset om jeg smørre den med olie, lader den være, og holder den fin og ren med meget mild sæbe.

Kan mit dårlige ben/hofte, måske helt ind til ryggen, have nogen effekt på min følsomhed i penis?

Jeg er meget ked af dette, da jeg gerne vil have børn med min kæreste en dag, og vi begge vil selvfølgelig også gerne have at tingene fungere i soveværelset.

Mvh. En bekymret mand.

Kommentarer

 • Indstillinger
  Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre! min læge siger jeg skal prøve at lade være med at onanere og stoppe med at folde benene. Men det har jeg prøvet, og min følsomhed var stadig svag efter 2 uger.

  CITAT SLUT

  Ikke at jeg skal gøre mig klog på problemet, men to uger !! Havde du sagt to måneder kunne jeg bedre forstå dig.
 • Indstillinger
  Du mener det kan have noget med det at gøre Persille? :)
 • Indstillinger
  Jeg tænkte bare at to uger ikke var så lang tid.
 • Indstillinger
  Nej, det kan du selvfølgelig have ret i. Jeg brugte nok også gammel erfaring, forstået på den måde, at jeg var på ferie for ca. 3 år tilbage, hvor det kun tog en uge ca. før jeg var meget følsom dernede. Der havde jeg dog ikke mit problem med benet, og begynder nok at få lidt bekymrende tanker omkring det hele, så jeg indrømmer gerne, at den nok skulle have haft længere tid, og at stresse frem ikke hjælper noget.

  Jeg synes bare at det er et svært emne at få information på, da netop penis følsomhed, er ikke så udbredt.
 • Indstillinger
  vetikka5vetikka5
  Redigeret 6 december, 2022, 06:55

  +1 Viagra - https://euroclinix.net Jeg modtog min bestilling til tiden og pillerne virker rigtig godt.

 • Indstillinger

  Jeg tror ligesom Pernille, at du skal havegive det noget mere tid.

Log in eller Registrér for at kommentere.