Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kommer med det SAMME - droppet af flere piger

Redigeret 25 november, 2014, 06:04 i Mandlige sexproblemer
Hej alle.

Jeg er en 22 årig ulykkelig fyr der lider af at komme for hurtigt og føler det er skyld i at jeg et par gange er blevet droppet. For nylig af en pige jeg var og stadig er håbløst forelsket i.

Jeg har aldrig haft en kæreste, men 10 forskellige sexpartnere, hvoraf de 8 af dem har været one-night stands. De to sidste har jeg dyrket sex med henholdvis 4 og 2 gange. Så jeg er MEGET uerfaren.

Første gang jeg var sammen med en pige kom jeg selvom jeg var fuld efter 5-10 sekunder. Siden har jeg stadig altid kommet hurtigt (inden for 30 sekunder), hvilket plager mig utrolig meget.

Når jeg onanere kan jeg godt nogle gange komme hurtigt, men har MEGET mere kontrol over udløsningen. Sommetider kan jeg også have SÅ svært ved at komme at jeg næsten giver op (især om morgenen).

For nylig begyndte jeg at prøve at bruge en kunstig vaginia ligesom for at træne følelsen af at dyrke rigtig sex i stedet for at onanere normalt. Her kommer jeg igen MEGET hurtigt, hvilket altså får mig til at afkræfte min teori om at det er præstationsangst overfor pigerne jeg er sammen med. (Dog kommer jeg også hurtigt af forspil (handjob)) når jeg er sammen med en pige) Det skal siges det ikke hjælper mig mange sekunder selvom jeg er mega fuld!

Jeg startede idag med at lave "klask" mod maven efter jeg har været på toilet, knibeøvelser når jeg børster tænder (morgen og aften), samt at træne start-stop teknik, i håb om at det hjælper. Åndedræts-øvelser overvejer jeg også, da det kan hjælpe mig på mange andre punkter i livet.

Mit spørgsmål er derfor:

Tror I det kan være præstationsangst, manglende erfaring, et for følsomt penishoved, manglende træning i bækkenbunden eller noget andet?

Har desuden hørt at det evt. kan være noget med allergi eller et elller andet stof i kroppen der kan være for højt, hvilket lægen skal teste?

Nogle der har erfaringer med kondomer med bedøvende creme, som jeg evt. kunne bruge hvis jeg skal i seng med en før jeg har fået fixet problemet?

Kommentarer

 • Indstillinger
  Hvor hurtigt efter første gang kan du anden gang? Og hvor hurtigt kommer du så i anden omgang?
 • Indstillinger
  Altså jeg bliver bare ved uden at stoppe. Erektionen falder en smule, men stadig stiv. Det er ikke mega rart, men ligesom noget jeg prøver at gøre for at tilfredsstille pigen - dog er det klart at det ikke er en 100% præstation jeg levere. Men når den så er oppe kan jeg vel holde 5-7 minutter mere. Jeg søger bare en mere holdbar løsning.
 • Indstillinger
  Der findes creme der nedsætter følelsen i pikken (mildt lokalbedøvende).
  Mener det kan købes i Orion butikkerne.
 • Indstillinger
  Jay888

  Jeg tænkte på om når du onanerer kunne prøve at se hvornår du kan igen.. og måske endnu en gang.
  Det med at du fortsætter næsten stiv er ikke anden gang.. nej over i slap og så igang igen..
 • Indstillinger
  Men er det creme ikke noget der også påvirker pigens følsomhed familiefar33??
 • Indstillinger
  Det skal være på noget tid før sex.
  Ting tager tid.
  Ligesom at Viagra ikke giver stiv dolk på 5 min.
  Det er ikke et produkt jeg har prøvet eller ved hvordan virker, men ved det findes.
 • Indstillinger
  Man kan købe kondomer hvor denne her følelsesnedsættende creme er inde i kondomen - dvs. pigen aldrig kommer til at mærke du har det på :)

  Dem tager man bare på med det samme, og vupti, så er du igang :)

  Hvis ikke de lige er noget for dig, så tjek denne her hjemmeside ud med diverse hjælpemidler: http://www.shytobuy.dk/for-tidlig-udlosning.html
 • Indstillinger
  Det lyder på mig, som om du har en meget følsom penis. Min mand og jeg har haft det samme problem i flere år, hvor vi også har prøvet mange forskellige teknikker og metoder, for at få ham til at holde længere i sengen. Det har dog været med meget svingende og ikke særlig positive resultater.

  For nogle måneder sider fandt vi en behandling inde på meds4all,dk der er specielt udviklet til at afhjælpe for tidlig udløsning. Det hedder Priligy og kan holde udløsningen tilbage med 200-300%. Efter min mand begyndte på behandlingen, er vores sexliv blevet meget bedre. Ved ikke hvor mange procent mere udholdende han er blevet, men jeg kan i hvert fald mærke en betydelig forskel ☺ Så hvis du ikke synes nogen af de mange øvelser og teknikker virker, så kan vi klart anbefale Priligy.
 • Indstillinger
  Jay888

  Det at du kan flere gange....
  Du er vel ikke på lykkepiller af en eller anden slags?
  Eller anden medicin?
Log in eller Registrér for at kommentere.