Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Magnesium og Calcium

124»

Kommentarer

 • Indstillinger
  Jeg tror ikke mere på calcium og magnesium hjælper.

  Knuderne i fødderne giver smerter. Det strammer også meget.
  Smerterne højere op ad benene kommer muligvis fra ryggen. Da jeg fik massage ramte hun et sted, som jeg kunne mærke helt ned i benene. Virkelig mærke.

  Bare jeg dog vidste hvad der er galt, for pokker, så man kunne få den korrekte hjælp.
  Hvilken specialist bør man søge. Kender nogen svaret.
 • Indstillinger
  Det kunne da lyde til at du i virkeligheden har problemer fra 2 steder, nemlig ryggen og så de knuder på fødderne. På den anden side vil smerte i fødderne sagtens kunne give muskelspændinger der forplanter sig op i ryggen -der så giver smerter ned i benet....


  Som skrevet tidligere, vil jeg da råde dig til at du får set på de knuder af en knoglekirurg. Han kan vurdere om de skal væk, og det skal de vel når de generer dig sådan.

  Jeg ved godt du hader at gå til læge, men jeg er bange for at der ikke er nogen vej udenom.

  Mht. silica, så kan jeg faktisk godt huske nu at du forsøgte med et mærke men at du fik det skidt af dem. Som jeg husker det, så var der også en masse fyldstof i de piller. I mit mærke silica er der kun silica og så sådan noget plantehalløj som kapslen er lavet af. Nu kan mit mærke ikke købes i butikker, men mon ikke det er muligt at finde et alternativ i helsekosten? Du skal simpelthen gå efter et mærke med en indholdsfortegnelse på max 2 linier.
 • Indstillinger
  Tak, Asklepios12, for svar. Jeg må vel tage mig sammen for fjerde gang. !! Men, ja, jeg hader at gå til læge. Man kan der flere gange og får ikke rigtig noget ud af det.
  Men jeg prøver vel igen, når jeg får taget mig sammen. Jeg havde bestemt ikke troet jeg skulle få noget som helst med mine ben. Men sådan er der så meget.
 • Indstillinger
  persille1persille1
  Redigeret 7 juli, 2021, 07:13
  citat
  På den anden side vil smerte i fødderne sagtens kunne give muskelspændinger der forplanter sig op i ryggen -der så giver smerter ned i benet....
  citat slut

  Jeg tror ikke læger ved noget særligt om den slags. Knoglekirurg, er det en ortopædkirurg. ?
  Sådan en har jeg været hos, men han var ikke interesseret. Han undersøgte kun mine fødder for nedsunken forfod, som jeg nu forstår, jeg var henvist til at få undersøgt. Alt andet interesserede ikke manden.
  Jo, jeg vidste godt forfoden var sunket lidt, som på så mange andre. Men det kan ikke give de smerter.

  Jeg tror der mangler kommunikation mellem læge og patient. Man aner ikke, hvad de sidder og tænker eller mener om noget. Havde jeg vidst det var min forfod han ville kigge på, så ville jeg slet ikke have været til specialist.
  Jeg troede, jeg var hos en specialist, som ville høre på mig og finde ud af, hvad der kunne være galt.

  Ærlig talt, når jeg skal være ærlig, følte jeg mig til grin. Jeg prøver først at finde alle mulige undskyldninger, da jeg er et venligt menneske, men efterhånden er det blevet noget vanskeligt.
  Hvad skal man sige til disse lærde mennesker, for at de kan forstå det og tage deres arbejde alvorligt.

  Først er jeg til grin i 10 år hos min forrige læge, selv om jeg havde smerter i brystet og blødte på min hovedpude blev jeg ikke taget alvorligt.
  Det er jeg heldigvis slet ikke plaget af mere efter hjælpen fra "nettet". Et stof i min blodtryks medicin havde skylden. Smerter og blødning er helt væk.
  I, som har hjulpet, ved det. Jeg skriver det af hensyn til andre.
  Og nu kommer så det med mine ben og nu helt op i ryggen. Gid fanden have det.

  ps. Min mand siger: De bliver kun læger, fordi det giver gode penge og prestige. Færdig, Bom.
 • Indstillinger

  Det er en gammel tråd og jeg har ikke nær-læst samtlige indlæg.
  Calciumcarbonat er kalk, og så vidt jeg husker er denne form svært optagelig.
  Magnesiumoxid er magnesium i en form, der er svært optagelig og hovedsageligt virker i tyktarmen, hvor den stimulerer peristaltikken. Det er den samme form for magnesium, som findes i magnesia, som er afføringsmiddel.

 • Indstillinger
  persille1persille1
  Redigeret 24 juni, 2021, 08:34

  Gad vide af hvilken årsag indholdsfortegnelsen nu er dækket til af reklamer.

  Dejligt, det er rettet.

 • Indstillinger
  Redigeret 5 februar, 2022, 09:49

  Jeg kommer til at tænke på, for mange år siden anbefalede en gynækolog mig at tage Cal-Mag - https://dk.iherb.com/pr/now-foods-calcium-magnesium-250-tablets/453 Det borger naturligvis ikke for kvaliteten, men jeg tog det i flere år og jeg havde det godt. Ingen forstoppelse.

 • Indstillinger

  @nleyjocelin sagde:
  Jeg kommer til at tænke på, for mange år siden anbefalede en gynækolog mig at tage Cal-Mag. Det borger naturligvis ikke for kvaliteten, men jeg tog det i flere år og jeg havde det godt. Ingen forstoppelse.

  At du ikke fik forstoppelse af cal-mag kan hænge sammen med, at en stor del af den magnesium der er i produktet reelt er afføringsmiddel, svarende til magnesia.
  Til gengæld har din krop så ikke fået ret meget magnesium, som den reelt kunne optage, og dermed bliver kalcium skadeligt fordi den så ikke ryger ind på de rette pladser.

 • Indstillinger
  HellaHella
  Redigeret 6 januar, 2022, 10:08

  Trold1, men kunne det så ikke tænkes man også spiser andre ting, som dækker behovet for magnesium.

 • Indstillinger

  @Hella sagde:
  Trold1, men kunne det så ikke tænkes man også spiser andre ting, som dækker behovet for magnesium.

  Det kan selvfølgelig ikke udelukkes. Ligesom det heller ikke kan udelukkes, at man spiser andre ting, der dækker behovet for kalcium.;)
  Men de fleste danskere er i underskud med magnesium.

Log in eller Registrér for at kommentere.