Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Syg? døende? angst?

Redigeret 15 oktober, 2014, 03:02 i Angst
hej er en fyr på 19 år og har i nogle måneder oplevet en masse ting.. det hele startede i october hvor jeg pludselig fik en klump i halsen det havde jeg så i et par dage hvor efter jeg begyndte at få åndenød.. tog til lægen some lyttede til mine lunger og der var intet galt.. efter nogle dage uden forbedring fik jeg en tid hos en hals specialist some også sagde der ikke var noget galt og efter det ik det bare ned ad bakke.. har været til lægen mere en 10gange siden october med symptomer som (åndenød, svimmelhed, afkræftet, smerter, mærkelig fornemmelser af ingenting, føler ikke jeg lever, ser mig selv i 3 person, svedture, synsforstyrrelser, hvid i hovedet, fornemmelser af jeg skal kaste op, sort tynd slimet afføring og) føler nogle gange at jeg næsten ikke kan bevæge mig som om mine muskler ikke virker og meget mere.. lægen blev ved med at sige han ikke kunne finde noget. havde læge vagten ude på et tidspugt mht min afføring da de troede jeg kunne have mavesår men der var intet at se ( det skal siges at siden october of frem til nu har jeg tabt mig 22kg uden motion, har dog ikke spist så meget da jeg ikke føler tørst eller sult) de sidste 2 måneder har jeg været bange for at får hejrtestop eller noget ligende da min puls syntes mærkelig og jeg bliver pludselig svimmel, har været bange for at pludselig blive en grøntsag forstået på den måde at min hjerne pludselig ikke fungerere, og er bange for at gå i seng da jeg ikke er sikker på at vågne igen..igår var jeg på diagnostisk center og fik taget blodprøver, EKG, lydscan i mave regionen og scan a lunger) scanning af mave så alt ud som det skulle være og går ud fra mit EKG og Lunge scan er iorden da de ikke kommenterede det. havde lidt højt blodtryk men fin af vide det kunne være nervøsitet.. men ellers har de sidste måneder af mit liv været et rent helved.. er bange 24/7 for at skulle dø, og tror også selv jrg lider af alvorlig sygedom som kræft eller noget.. mange mener det kan være en slem depression men jeg kan ikke overbevise mig selv om det lige meget hvor meget jeg prøver.. skal til møde hos ungdom psykiatrisk på mandag og til lægen igen på tirsdag.. MvH mig. ( hvis det ikke rigtigt hænger sammen beklere jeg, men jeg hsr det ikkeså godt psysisk eller fysisk lige pt :) ) lige et hurtigt ps: det skal siges at det hele begyndte først at gå hurtigt efter jeg begyndte at læse om symptomerne, og har jeg fået afklaret et symptom kommer der bare et nyt et andet sted lige pt har jeg konstant knække lyde i midten af nakken lige meget om jeg sidder stille hvis jeg bevæger hovedt det mindste kan der komme en lyd og en følelse som sidder dybt inde i midten a nakken og altid det samme sted

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej.
    Kan se det er et stykke tid siden at du har skrevet, så ved ikke om det et relevant at kommentere på dit indlæg længere.
    Jeg kan langt hen af vejen nikke genkendende til din beskrivelse. Jeg døjer selv meget med sygdomsangst og er hele tiden bekymret og bange for at fejle noget alvorligt. Når lægerne har udelukket en ting, så aftager symptomerne i nogen grad, men det går ikke længe før der opstår nogle nye og dermed en ny bekymring.
    Min læge mener at jeg lider af det man kalder bodily disorder syndrome, som betyder at kroppen reagere med fysiske symptomer på at den den er overbelastet.
    Så du er absolut ikke den eneste der har det som du beskriver, hvis det kan være en trøst.
Log in eller Registrér for at kommentere.