Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

FÅR DU KAMP TIL STREGEN AF DIN TEENAGER?

Teenage-tiden kan være en udfordring for alle i en familie. Rigtig mange familier kæmper med at få det hele til at gå op i en højre enhed, når hormonerne raser og oprørstrangen bliver for stor hos teenagerne.

- Har din teenager svært ved at passe sin skole?
- Har I konflikter om byture, rygning eller drikkevaner?
- Er det svært at trænge igennem med de regler, du sætter op?

TV2 leder efter seje, skønne og ærlige familier, der har mod til at fortælle om, hvordan det ser ud i en helt almindelig familie i Danmark i dag. Uanset om I er en sammenbragt- eller kernefamilie, har to eller mange børn, er rig eller fattig. Hvor kærligheden stadig er intakt, selvom den ofte bliver sat på prøve, og hvor I ind imellem også kommer i tanke om, at der på bunden af jeres umulige teenager gemmer sig en dejlig unge.

TV2 vil i en ny dokumentarserie vise, hvordan virkeligheden ser ud hos rigtig mange teenage-familier på godt og på ondt. Vi vil være med til at sætte fokus på, at familielivet ikke altid er lutter lykke, og at den turbulente teenage-tid kræver nogle kampe.

Vil I være med til at vise, hvordan virkeligheden er hjemme hos jer? Vise andre familier, at I også oplever de udfordringer, der helt naturligt er i en teenagefamilie? Og vil I være med til at inspirere alle de andre familier, der står i samme situation?

Så kontakt os for en uforpligtende snak.
Mail: familie@tv2.dk Tlf: 41 10 00 66

Optagelserne løber over ca. 12 dage, og foregår i marts/april. Vi glæder os til at høre fra jer!
Log in eller Registrér for at kommentere.