Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Bolde i bukserne

Redigeret 4 marts, 2014, 06:33 i Teenagere
Hej

Jeg har et barn, der er teenager (snart 14 år), som lader til at have taget et gammelt issue op igen (Han gjorde det fra han var 4-7 år) . Nemlig det at komme bolde ned i sine bukser, foran tissemanden.

Han gør det kun inde på sit værelse, men det er forbundet med stor generthed, når han bliver opdaget, hvis jeg kommer brasende ind ved en fejl.

Jeg har googlet problematikken, som det er for mig, da jeg ikke ved, hvordan jeg skal håndtere det, men uden at finde nogen brugbare løsninger.

Er der andre herinde, der har lignende erfaringer, og hvad har de så gjort ved det.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg kender ikke til præcis den problematik, men din dreng er i begyndende pubertet og dermed også seksualitet.

    Jeg kan forstå, at det kun er noget, han gør helt privat? Han forbinder givet noget rart og en form for lystfølelse ved det - og det er da der ikke noget galt i. Det holder givet op igen helt af sig selv, når han bliver ældre og begynder at finde en partner.

    Mit forslag er helt klart - lad ham have det i fred, og hvis du tilfældigvis skulle opdage det, så bør du nok også ignorere det og netop respektere hans privatliv på det område.

    Men - det er nok rigtigt fornuftigt, om I kunne få en god snak om det helt naturlige i at komme i pubertet og seksualitet i det hele taget.

    Af en eller mig - totalt ubegribelig grund - så er netop det at give sin børn en fornuftig seksualvejledning blevet totalt tabu - og det er jo frygteligt. De unge mennesker er helt og aldeles på herrens mark - er mere eller mindre henvist til "undervisning" ved at kigge på porno, og det er da det værste udgangspunkt.

    Man kan - som forældre - ikke bare tørre den undervisning af på skolen, der i mange tilfælde giver en yderst lemfældig undervisning på det område.

    Prøv at kigge lidt rundt i debatterne omkring seksuelle emner - det er rystende så lidt de unge ved.
Log in eller Registrér for at kommentere.