Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Gravid igen? Kondomet forsvandt oppe i mig

Redigeret 8 januar, 2014, 14:24 i Åben debat om sex
Hej
Jeg fik en medicinsk abort i slutningen af november (20. november tog jeg den første pille)
Umiddelbart forløb den som den skulle, jeg fik dog aldrig noget svar på min blodprøve, jeg fik taget ugen efter.
Jeg fik en slags menstruation ca. 5 uger efter. Det var meget lidt, næsten kun en pletblødning, og varede kun i 3 dage.
Den 25. december havde jeg for første gang sex siden aborten. Vi brugte kondom, men det gled af og sad oppe i mig i halvandet døgn, uden jeg vidste det. Jeg købte en fortrydelsespille, da jeg fandt ud af det og tog den ca 2 døgn efter samlejet.
Jeg har efterføgende været meget nervøs for om jeg kunne være blevet gravid igen, da jeg har læst at man har langt større chance for at blive gravid så tæt på en abort. I dag (d. 7. januar) har jeg fået menstruation, men det er igen meget lidt og minder om pletblødning. Jeg har samtidig lidt mavesmerter. Jeg fik en pletblødning første gang jeg var gravid, så derfor bekymrer det mig endnu mere? På den anden side er mine hormoner jo nok meget ude af balance lige pt. så jeg vil høre om det er normalt at menstruationen bliver så meget mindre efter abort og/eller fortrydelsespille? Eller om der er stor chance for at jeg kan være blevet gravid igen?

Kommentarer

  • Indstillinger
    hvad med gå på apoteket --og købe en test prøve ----i stedet for at gå rundt og være nervøs ---og satse på noget som du ikke har styr på lige nu
  • Indstillinger
    Fordi sidste gang jeg tog en test to uge efter samlejet, var den negativ, men først fem uger efter var den positiv. Jeg ville ikke føle mig sikker hvis den viste negativ efter kun to uger.
  • Indstillinger
    Ja man kan godt bløde lidt mindre end man plejer efter aborten, det tager tid for kroppen at blive normal igen. Din graviditetshormon skal være på nul før du kan være gravid igen når du ikke har fået svar fra blodprøven ved du jo ikke om din graviditetshormon er ned på 0. Det tager faktisk tid for nogle at blive gravid efter medicinsk abort nogle bliver hurtig frugtbar andre ikke.
Log in eller Registrér for at kommentere.