Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Knopper der klør ved trussekanten

Hej.
Jeg har i en uges tid været plaget af nogle små knopper omkring inderlår og trussekanten som klør rigtig meget, især om aftenen. Knopperne er faste og små, lidt som meget små myggestik.
Jeg har for nylig haft blærebetændelse og svamp i underlivet, som jeg stadig tager piller og bruger creme imod.
Kan disse knopper være endnu en effekt af svampen, eller er det noget helt andet? De sidder op til 15-20 cm fra mit underliv, og fordeler sig ellers på inderlår, lyske og baller.
Jeg frygter lidt at det kan være fnat, men jeg har ikke knopper andre steder på kroppen, og den eneste jeg har haft fysisk kontakt med er min kæreste, som ikke lader til at have nogen symptomer.

Har i nogen anelser om hvad det kan være?
«1

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg fik også røde knopper på kroppen. Det viste sig at være vaskepulveret, jeg ikke kunne tåle. Jeg skiftede til et andet mærke og siden har der ikke været problemer. Det kunne måske være det samme.
  • Indstillinger
    Det synes jeg bare ville være underligt, når jeg ikke rigtigt har det andre steder på kroppen?
  • Indstillinger
    Jeg ved jo ikke hvad dine røde knopper skyldes, men jeg havde de røde knopper et enkelt sted på kroppen og det var vaskepulveret, der havde skylden.

    Jeg undrer mig over du mener det er underligt. Men hvis du gerne vil vide det, så var det brystet, der var fyldt med røde knopper indtil det vaskepulver blev udskiftet.
    Men det er naturligvis op til dig selv om du vil udskifte dit vaskepulver, som et forsøg.
  • Indstillinger
    Du havde ret, Persille! Min mor havde skiftet vaskemiddel uden jeg vidste det. Tak for hjælpen :)
  • Indstillinger
    Det glæder mig du blev hjulpet. Vaskepulver kan lave mere ravage end man lige drømmer om. Min søn har lige haft en meget slem omgang med stærke smerter i sine ben. Der var intet at se. Det var også vaskepulveret.
  • Indstillinger
    Syntes lige jeg vile komme med et lille råd. Jeg har haft fnat for et år siden, og dengang troed jeg nemlig også det kunne skyldes vaskemidel. Men jeg blev klogere. Jeg havde små knopper /blærer på mave,lår og baller. De kløgede mest om aftenen da det er der fnat miden er aktiv og det er ikke selve miden man ikke kan tåle det er den efterladenskaber. Man kan være smittet i op til 8 uger inden symptomer opstår, og kan derfor nå at smitte mange og man kan have fået det fra mange. Se om dine kno
    Knopper væsker en lille smule hvis der går hul. Det er ihvertfald e god ide at gå til lægen. Behandlingen er en cream 1 gang også 8 dage efter, og alle som har været i kontakt med dig skal have den. Alt tøj skal koges eller komme i fryser i 2 døgn. Men spørg din læge. Vh louise
  • Indstillinger
    Hvis det er vaskepulveret der har skylden vil det hjælpe med det samme at udskifte det. Så man behøver ikke at være meget i tvivl.
  • Indstillinger
    Tjah. Nu er jeg i vildrede igen. Det hjalp en uges tid med at skifte til neutral vaskepulver. Men jeg får nu igen lidt kløende knopper omkring trusseområdet. Udover det har jeg også fået en enkelt kløende knop på højre håndled og en enkelt på venstre lillefinger.

    Jeg ved at det kan være fnat, og har allerede købt nix-kuren. Men for tiden har jeg forbinding omkring venstre håndled pga. en operation, så den skal først fjernes inden jeg kan benytte kuren.

    Det mærkelige er at min kæreste ikke mærker noget til nogen knopper. Vi sover sammen meget ofte og for mig har det stået på i over en måned nu - hvorfor er han ikke blevet smittet, hvis det er fnat? Og skal han så - selvom han ikke har mærket noget - også tage kuren, når jeg gør det? (Den er pænt dyr)
  • Indstillinger
    Også en på foden forresten..
  • Indstillinger
    Det kan jo være alt fra fnat, svamp eller noget der irriterer huden. Hvis lægen ikke kan svare må du til en hudspecialist.
    Er du sikker på der bliver brugt noget andet vaskepulver. Det gamle er måske taget i brug igen.

    Vi kan jo kun gætte og det får du ikke meget ud af.
    Min søster havde en overgang allergi over for vand. Kunne kun tåle, med forsigtighed, helt koldt vand. Heldigvis forsvandt det igen.
    Det var også røde pletter/knopper.
Log in eller Registrér for at kommentere.