Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Afførring med blod og tarmagtig stykker

Jeg er dødtræt af vente på at komme til undersøgelse hos lægen.
Jo sagen er den, for 7 mdr siden kom der en masse blod, dryppede ned i krummen med min afføring. Jeg havde ik tid til lægen, da jeg skulle rejse...men heldigvis blev alt normal efter 2 ddage!

Men nu for 2 mrd siden fik jeg igen masse blod med afføring. Min læge mente det var homorider og fik stik piller og det stoppet..

Jeg blev sendt til kikkertundersøgelse af tyktarmen og den var helt fint.Men jeg prøvet forklare lægen, han må se ned i min mave og ikke tyktarmen... Men han BESTEMT for kun undersøge tyktarmen!!

Men jeg har efter tyktarmudersøgelse igen haft blod i og udenfor afføring OG der kommer noget hvidt ud, måske er det tarm stykker ?!

Jeg ringede ig fortalt lægen om det for 2 mrd siden og spurgte om jeg kan bliv kigget i mavesækken denne uge.. MEN NEJ, jeg må vente til næste uge !!

Som sagt har afføring , med lidt blod og noget tarmagtig ting..
Har ondt i ventre side lige ved ribben og lidt ned.
Bøvser meget... Har pruttet meget...og har haft kvalme fornemmelse !!

VENTETIDEN HAR SAT ALT STILLE... Psykisk hårdt

Kommentarer

  • Indstillinger
    persille1persille1
    Redigeret 5 november, 2013, 03:49
    Ingen kommer til med det samme vi må alle vente til specialisten har tid, sådan er det. Jeg må f.eks. vente et halvt år på den specialist jeg skal til. Men det er ikke akut, så det kan jeg sagtens.
    At du kommer til allerede i næste uge er hurtigt.

    Hvorfor tror du det er maven og ikke tarmene. Jeg syntes da det du fortæller lyder mere, som om det er galt i dine tarme. Men, at stykker af tarmene skulle ryge med ud, det tvivler jeg alligevel på. Hvis der gik hul på dine tarme er jeg sikker på det blev en akut situation.

    Jeg forstår også du blev sendt til en tarmundersøgelse, for efter det du fortæller kunne man sagtens tro du havde tarmbetændelse.

    Men hvordan er du blevet undersøgt. Er det denne undersøgelse.

    https://www.sundhed.dk/borger/sygdomme- ... koloskopi/

    Måske andre kan give dig et bedre bud på hvad der kan være i vejen.
  • Indstillinger
    Jep, det er den undersøgelse jeg har været til og der var ik noget at se. Alt så normalt ud.
    Grunden til det kan være maven eller tarmen oppe, for har fået oppustet mave. Og har mange år haft en mave som rumlede tit, selvom jeg ik var sulten !
  • Indstillinger
    Som sagt tyktarmen er blevet undersøgt og der var intet galt at se. Så nu mangler vi se maven og tolvfingertarmen.

    For 3 uger tilbage, da jeg blev undersøgt for tyktarmen. Havde jeg bare blod i afføring... Men nu jeg har set afføring "nærmere", så kan jeg se det har noget hvidt elastik noget små stykker.. Nok tarmen?!

    Det som irreterer mig er ventetiden, sygdom kan udvikle sig i den tid..
    Har været lægen bla bla og til idag er der gået 2 mdr
  • Indstillinger
    Kan de hvide fedt stykker vlre Gærsvampesygdomme ?

    Jeg kan bare ik finde noget om det på nettet.jeg ringet til lægensekretæren og hun sagde tarm stykker kommer ik ud med afføring... Hvad er det så ?
  • Indstillinger
    Ska til gastrokopi imorgen er bange for jeg fejler noget alvorligt.. Har nu blødt 1 mrd og smerterne er også kommet til højre sid af maven
Log in eller Registrér for at kommentere.