Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Blod i spyt, begrund af mave problemer

Jeg har haft ondt i maven godt et år nu. Jeg er blevet tjekket for lidt af hvert, men intet fundet endnu. Jeg er blevet spurgt af lægen om jeg hostede/spyttede blod op, og det sagde jeg ja til, lægen spurgte mig om det var en klart og i klumper eller om det kom ud i lange tråde, og selvfølgelig har jeg ikke lagt mærke til det. Men her for et par dage siden hostede/spyttede jeg blod op igen, og jeg lagde mærke til at det kom ud i en lang tråd, hvad kan det være eftersom det er i en tråd, og er det alvorligt efter lægen spurgte mig om det?

Hilsen mig

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det er jo ikke mange oplysninger du giver. !
    Du er blevet tjekket for lidt af hvert, men hvem har tjekket og hvordan er du blevet tjekket. Hvis det kun er din praktiserende læge mener jeg nok det var på tide at komme til undersøgelse hos en specialist. Får du f.eks. medicin af nogen slags.

    citat

    Uforklarlig blødning
    Blødning er sjældent normalt. Hvis du hoster blod op, skal du have taget et røntgenbillede eller en CT-skanning af brystkassen. Blodigt opspyt kan skyldes infektion (bronchitis) eller smårifter i slimhinden efter langvarig hoste, men altså også kræft i luftvejene. Kræften kan danne et sår, der kan bløde.

    citat slut

    Jeg havde selv i flere år små blodpletter på min hovedpuden. Til sidst var det store blodpletter og stærke smerter i brystkassen. Min daværende læge gjorde, siger og skriver, intet som helst.
    Jeg fik hjælp på nettet, jeg fik en ide om det kunne skyldes min medicin. Det viste sig at være korrekt.
    Men jeg var jo faktisk mere end heldig.Jeg er glad for det ikke var kræft.

    Men som du ser gjorde min læge intet, man må desværre nogle gange selv sørge for at blive undersøgt grundigt. Det ved jeg så ikke om du er blevet, for ellers er det da på tide.
  • Indstillinger
    Det skal su spørge din læge om. Mit bud på baggrund af den ikke fyldestgørende information, ville være det kommer fra et lille syresår i spiserøret og ikke er alvorligt.
Log in eller Registrér for at kommentere.