Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Prøver igen - hjælp!

Hej jeg skriver fordi jeg er lidt bekymret.
Min venstre side af hovedet opfører sig sært, som om det ind i mellem sitre. Jeg led på et tidspunkt meget af hovedpine, men efter et par ture til fys. er det som om den mere eller mindre er forsvundet. Når jeg hiver lidt i øreflippen i venstre side er det som om der sidder en nerve inde i øret. Det andet øre er helt normalt. Desuden når jeg gaber er det også kun mit venstre øre der "klikker". Det skal ydermere siges at jeg ser dårligere på mit venstre øje end det højre (syn er normalt når jeg tager briller på). Måske er det dumt men er virkelig bekymret for at der sidder noget i mit venstre øre/venstre halvdel - kan det være en hjernetumor/svulst???

Kommentarer

  • Indstillinger
    Der er jo ikke nogen her på et debatforum, der kan fortælle dig, om du har en hjernesvulst/tumor el.lign - heller ikke ud fra de symptomer, du fortæller om.

    Jeg foreslår, at du kontakter din læge - evt. med henblik på en henvisning til en øre-næse-hals læge, der kan undersøge, om er er noget galt i eller omkring dit øre.

    Men - jeg er netop selv i "kløerne" på systemet pt - dog for noget helt, helt andet - og jeg har erfaret, at man virkelig skal kæmpe for at blive ordentligt undersøgt, så derfor vil jeg mene, du skal forlange at blive taget seriøst.

    Men - sandsynligheden/risikoen for at det er så galt, som du frygter er altså ikke ret stor, så prøv om du kan tage det lidt roligt.
  • Indstillinger
    Tak.. Kunne være andre havde oplevet det samme :)
  • Indstillinger
    Man behøver ikke henvisning til en øre/næse/hals specialist.

    Nej, det er ikke nemt at få hjælp, det har jeg også oplevet. Jeg håber det bedste for jer begge.
  • Indstillinger
    Nej, det er rigtigt, man behøver ikke henvisning, men i det her tilfælde foreslår jeg alligevel egen læge i første omgang, da netop egen læge jo kender en og ens øvrige sygehistorie, og her er det da slet ikke sikkert, det drejer sig om noget med øret, men muligvis noget helt andet, der ikke omfatter denne speciallæges kompetence.

    Det, jeg pt oplever - er at netop fremmede læger siger "øh, nå, jeg ved ikke, hvad der er i vejen, bortset fra at der jo er noget, men det ved jeg ikke (og jeg gider i øvrigt heller ikke, for jeg skal bare bruge tid på at skrive og kalde på eksperter osv...)" - og vurderer, at jeg ikke er ved at dø sådan lige umiddelbart, hvorfor egen læge kan få lov at ligge og "rode" med sin (skide) patient.

    Så derfor er det nok alligevel smartest at gå til egen læge først - og bliver du afvist, så er det også der, du skal forlange at blive ordentligt undersøgt. En speciallæge vil bare sende dig "retur", hvis ikke du har været ved egen læge først.

    Og ja - det er min umiddelbare opfattelse af systemet i disse dage.
Log in eller Registrér for at kommentere.