Hjem Lunger Åben debat om rygestop

Rygestop med e cigaret, for og imod?

Redigeret 12 oktober, 2017, 17:56 i Åben debat om rygestop
Hej alle på Netdoktor.dk

Jeg kunne godt tænke mig at høre jeres mening om brug af elektroniske cigaretter i forbindelse med ønsket om at blive røgfri og opnå et permanent rygestop. Indtil videre her jeg brugt hjemmesiderne: http://www.cancer.dk/forebyg/roegfri/ http://droptobak.dk/ og selvfølgelig også Netdoktor!

Men hvad siger i i forhold til rygestop, og som erstatning for tobak? Er der nogle der selv har brugt eller bruger en elektrisk el cigaret? Og hvad har jeres opfattelse været? Kan det anbefales? Og hvis bør man vælge med nikotin eller uden nikotin?

Jeg vil også meget gerne høre om nogen af jer kender de konkrete fordele og ulemper, ved at benytte en ecig. Og om i mener det er et GO eller NO GO. Jeg tænker desværre at dampen må have en eller anden negativ effekt, men samtidig må der jo også være en grund til at elektroniske cigaretter som EGO-T, EGO-CE4 EGO-W, EGO-C og andre velkendte modeller ikke er omfattet af rygeloven...

Kom med dine tanker!

På forhånd tak for svar :-)

Kommentarer

 • Jeg har ikke brugt E-cigaretter, men Nikotintyggegummi.
  Jeg har ikke røget siden 1. Juli 2012. så jeg har røget cigaretter det meste af tiden hvor jeg røg, ca. 23 år. Så jeg har røget ca. halvdelen af mit liv.

  Jeg har siden hørt at nogle har fået vand i lungerne, og nogle har fået bronkitis. ved at bruge E- cigaretter.

  Jeg fik gode råd fra et program på internettet.
  Dit Digitale stopprogram.
  Jeg har ikke haft det særlig svært med det.
  Jeg håber at det lykkedes for dig.
  Det er først 1 år uden tobak.
  Held og lykke- E- cigaretter, Tyggegummi Og andet du måtte foretrække at bruge.
  Det er Viljen og så evnen tilsidst stædighed der kommer i første række.
  K H Miss Marie
 • Jeg er stoppet med tobakken vha e-damp. Kan anbefale dig at læse på www.dadafo.dk - der finder du alle nødvendige oplysninger :-)
 • Jeg har kun haft positive oplevelser med damp cigaretter, og kan klart anbefale et skifte, da det kun har medført positive ting.

  Held og lykke med rygestoppet
 • Jeg bruger selv en ecigaret og har anvendt den i snart 2 år, og er virkelig glad for det eftersom jeg ikke lugter af røg og ikke hoster konstant, er faktisk helt stoppet med at hoste slim op.
  Hvis du vil have mere info kan du evt se artiklen her https://smokeus.dk/kan-det-anbefales-at ... -rygestop/
Log in eller Registrér for at kommentere.