Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Blod i tis og underligt lægebesøg

Redigeret 2 oktober, 2013, 02:31 i Spørg Netdoktors brugere
Jeg har haft blod i mit tis og gik til lægen med det. Han anbefalede en antibiotika kur mod blærebetændelse. Mens jeg tog medicinen de kom der meget blod ud og tisset var mørkt. Efter medicinkuren var ovre hold det op med at bløde kraftigt, men da jeg var til lægen til checkup var der stadig spor af blod i den urinprøve jeg afgav. Min læge sagde at der nok ikke var noget galt, når jeg stadig er forholdsvis ung (31 år), så det var nok ikke nødvendigt at sende mig videre. Jeg er bekymret for kræft og har læst et sted at når det er mænd der har blærebetændelse, så skal man typisk have det tjekket ud hos en speciallæge. Hvad siger netdoktors brugere?

Okay det var del 1. Del 2 går ud på det lægebesøg der var da min læge tjekkede min prostata i forbindelse med blodet i urinen. Anyway han skulle tjekke omkring min penis og på mine testikler for 'who knows what', det sagde han intet om, hvilket jeg altid finder ubehageligt. Jeg går ud fra at det er knuder eller lign. Anyway det er ikke det værste. Da han skulle tjekke min prostata føltes det lidt for godt! Altså jeg tændte på det. Det var meget følsomt! Jeg ved ikke hvad han tænkte på og da han sluttede af, sluttede han af med at give et ordentligt tryk op i endetarmen så det gjorde vanvittigt ondt og jeg råbte, så jeg tror halvdelen af venteværelset kunne høre det. Da jeg kørte hjem, fik jeg et surt opstød hvor der kom lidt bræk med op, og jeg har haft det ret dårligt siden da, og min mave har været tæt på at kaste op når jeg har brugt kræfter. Ikke at jeg ikke har det dårligt i forvejen. Jeg lider af senfølger af sexuelt misbrug i min barndom, hvilket jeg ikke har helt styr på, og jeg er derfor i tvivl om hvad jeg skal gøre. Eller om jeg overdriver og det er ganske normalt at blive tjekket op i anus på denne måde. Anyway jeg havde brug for at få det lukket ud.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Urin i blodet kan sagtens skyldes en infektion. Hvis du har haft blærebetændelse kan det godt være årsagen. det lyder som om at blodet ikke var synligt efter kurren, er det korrekt? Så er der en god mulighed for at din læge har fundet årsagen. At der stadig kan spores lidt blod i urinen det behøver ikke være et tegn på at du skal være nervøs, det burde din læge have styr på.

    Har nogle tanker men intet bud på del 2 fordi jeg ikke er sikker nok. Du kan prøve at skrive til "spørg lægen" på denne side.
  • Indstillinger
    http://www.sundhedsguiden.dk/da/temaer/ ... -(cystitis)/

    Når man læser her, så har du ret i, det anbefales en specialist kigger efter.

    Man kan også købe nogle "dimser" på apoteket og selv undersøge om der stadig er spor af blod i urinen. Det behøver ganske rigtigt ikke at have så meget at sige. Så hvis du ikke mærker noget mere er det vel i orden.

    Men desværre, jeg har levet så længe, at jeg har set for meget. Jeg stoler ikke på den praktiserende læge.
    Unge mennesker får ikke ofte kræft, tjae, jeg har set flere gange, at det får de. Måske ikke så ofte, men nogen går det ud over. Så hvis ikke du føler alt er i orden ville jeg insistere på at blive grundigt undersøgt.

    Min fars læge ville heller ikke tro på, der var noget galt med min far. Men det var der, han havde brystkræft. Så det skader bestemt ikke man selv tænker over tingene og handler, hvis man føler noget er galt.
Log in eller Registrér for at kommentere.