Hjem Mænd Mænds sygdomme

Min penis bliver slap under samleje..

Redigeret 18 februar, 2014, 19:30 i Mænds sygdomme
Hej.. Mig og min kæreste har snart været sammen i 4 måneder og vi er virkeligt forelskede i hinanden.. Men jeg har i lang tid haft det her problem som består i at min penis den bliver slap efter nogle få minutters samleje. Og det er også sket nogle gange under "håndarbejde" hvis i forstår, men det jeg ikke fatter er at den er fuldt ud stiv ved forspillet og når vi bare ligger og kysser, eller bare vi ligger i ske, så går det løs dernede, men når vi så er i gang så går der en 2-3 minutter og så falder den. Hun er på P-Piller og vi bruger ikke kondom. Nogle der kan hjælpe mig med hvad der er galt? Fordi jeg bliver mere og mere sur på mig selv når det sker, fordi det kan man ikke rigtigt undgå når sådan noget går galt, og det er dig selv der er problemet.. Jeg kan nå at få min kæreste til at komme men så også lige akkurat, og så stopper jeg samlejet fordi jeg er pisse vred på mig selv over at den er faldet. Jeg tænder virkeligt meget på min kæreste så jeg fatter virkeligt ingenting. Håber virkeligt at i kan hjælpe mig.
Mange tak på forhånd.

Kommentarer

 • Dette emne er der rigtigt mange indslag om her på debatten, så læs nogle af dem.

  Desværre er der mange forslag om, at man "bare" kan købe nogle piller på nettet - og jeg har gang på gang kraftigt frarådet den løsning.

  At begynde at medicinere sig selv uden nogen form for undersøgelse, kan være direkte farligt, så mit forslag er, at du går til din læge og først og fremmeste får undersøgt, om der er en fysisk årsag - og/eller får et professionelt bud på en løsning af dit problem.'

  Det værste du kan gøre er at blive sur og gal - måske endda allerede blive det inden I begynder, for så har du tabt på forhånd.

  Der er også i debatterne en del forslag til diverse teknikker - så kig på de debatter.

  De står både under dette emne, men der er vist også en del under emnet "mandlige sexproblemer" under hovedgruppen "Sex og samliv".
 • Mange knibeøvelser hos jer begge, altså at knække strålen eller når den er stiv så at løfte den så lang tid som muligt (over 10 sekunder så er det IKKE værktøjet den er gal med).
  Du skal også lære at slappe af og nyde det. Mere forspil hos jer begge så i begge er mega tændt nå i går til den.
  God fornøjelse ;o)
 • woyasumuwoyasumu
  Redigeret 1 august, 2019, 08:09

  NATURLIG VIAGRA- buyvigrax.com Jeg modtog min bestilling til tiden og pillerne virker rigtig godt.

Log in eller Registrér for at kommentere.