Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

min kaereste er deprimeret :(

Redigeret 9 september, 2013, 03:00 i Familie og venner
Hejsaa

Jeg har gaaet ind til et nyt forhold med viden om at manden kan vaere depri, jeg kan simpelthen ikke bare forlade ham selvom det er et nyt forhold, jeg ka virkelig godt lide ham og soeger derfor jeres hjaelp og raade

jeg tror at han deprimeret pga. mange ting der sket i hans fortid, han har forsoegt at begaar selvmord utalige antal gange, men har begyndt at faar det bedre siden vi begyndte at date.. den gang vi moedtes og var bare venner, var han simpelthen saa rare at vaere sammen med, og nu har vi vaeret sammen i 3 uger, men det er helvet! op til at vi make out er han den person jeg er faldet for, mega soed og rar, efter at vi er sammen (det sker hver evig eneste gang) saa er han bare et andet menneske.. foeler mig nogen gang at jeg date 2 personer i en mands krop samtidig.. hvilke er mega haard... vi snakker ik lige nu fordi jeg mistet min temprament sidst og kom til at give ham en flad..har ik snakekt med ham siden igaar og han har hellere ik kontaket mig.. det er svaert at bare gaar fra ham, fordi naar han ka se at han har gjord noget forkert, saa kommer han tilbage og undskylder og vil ha ve mig igen..
alle hans venner sagde til mig at han rigtig godt ka lide mig... og derfor tror jeg bare ik at det handler kun om sex for ham

hjaelp, hvordan tackler jeg hans depression?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det er sørgeligt, men det kan du slet ikke klare. Du kan kun ødelægge dit eget liv.
    Du skal nok få nogle råd fra andre, men de vil ikke virke vil du senere opdage.
    Men først skal du igennem en masse ulykkelige følelser. I uger, måneder, år. ?
    Vil du give dine børn en sådan far. Jeg ville ønske, jeg selv havde været klogere, men det var jeg heller ikke.

    Man tror altid man kan ændre et andet menneske, hjælpe, gøre noget. At kærligheden overvinder alt.
    Det gør den ikke. Man kan ikke ændre nogen kun ødelægge livet for sig selv.
    Men du skal sikkert, som mange andre, drage dine egne erfaringer. For lige netop du kan gøre noget, tror du. Du tager sørgeligt fejl.



    ps. Hvorfor skriver du det samme to steder.
  • Indstillinger
    At have en deprimeret kæreste, der flere gange har forsøgt at begå selvmord, vil blive hårdt arbejde.

    Og som persille skriver, kan du ikke hjælpe ham, der er kun en ting, der kan hjælpe ham og det er at han kommer i behandling.

    Det eneste du så kan gøre er at støtte ham, men det tror jeg ikke, du er den rette til. Du hjælper ham da ikke ved at stikke ham en flad, hvilket jeg synes er noget af det mest nedværdigende man kan gøre ved et andet menneske. Så jeg tror faktisk også du skal have hjælp, så du kan lære at styre dit temperament.

    Næh se du at komme ud af det forhold, inden det også får ødelagt dit liv. Mange tror naivt at netop de kan hjælpe, at kærligheden, som persille så rigtigt skriver, kan klare alt, men det kan kærligheden ikke.
  • Indstillinger
    Jeg er enig med Persille og Sofie, men jeg hæfter mig dog ved:

    ”Hvordan takler jeg hans depression”

    Det vil aldrig være dig, der skal overtage hans depression – det ham, og kun ham, der skal søge og have behandling. Det vil så være fint, hvis der bag ham er gode venner og familie, der kan støtte, men heller ikke det er ”bare lige”.

    Du har kun kendt ham i tre uger, og allerede inden for så kort tid, har du følt så voldsom afmagt, at du har slået ham!!!

    Du er således slet, slet ikke den rette for ham. Du sidder også nu og afventer, at det er ham, der skal tage initiativ til at komme tilbage og undskylde. Det har han givet overhovedet ikke overskud til, han er med stor sandsynlighed nu endnu mere ulykkelig og deprimeret.

    I din verden har han gjort noget forkert, der har berettiget, at du mente, at du havde ret til at slå ham?? Oven i købet forventer du en undskyldning fra ham?

    Jeg synes helt klart, det er dig, der bør kontakte ham – og dig der siger undskyld for at have slået ham. Og så synes jeg da, du skal fortælle ham, at du er forelsket i ham, men altså er ude af stand til at magte, at han har det så dårligt, hvorfor du ulykkeligvis er nødt til at trække dig, men slet ikke vil afvise, at du kan komme på banen igen hvis/når han kommer i behandling.

    Men – som det er lige nu, så hverken kan eller skal du være hans faste holdepunkt, da du jo tydeligvis ikke kan magte det – og det kan man ikke, når man efter så kort tid allerede er kommet i så voldsom afmagt, at man har slået et andet menneske.

    Og – så mener jeg også, at du måske skal have lidt hjælp til, hvordan du kan komme der til, hvor du åbenbart reagerer så voldsomt.
Log in eller Registrér for at kommentere.