Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

min søn er bange for klipning,tabe tænder,slå sig,blod osv.

Redigeret 6 september, 2013, 06:35 i Førskole- og små skolebørn
Hjælp
Er der andre som har et barn som bliver frygtelig ked og bange så snart det er noget med deres krop?
Det startede ved 1,5års alderen at han panik græd over at skulle klippes, også med negle, så ved 3 års alderen kom panik over at have afføring, han hold det bare inde og gik i panik når han ikke kunne holde det mere ( fik selvfølgelig laktolose) så kom det igen her ved 6års alderen nu med at tabe tænder, han går i panik og græder helt vildt efter den er røget ud og nu ved nr 2 tand at den snart skal falde ud.. blev ringet op af skolen idag, og måtte hente ham, da hans tand var blevet lidt mere løs og at den snart skulle falde ud, han havde været rystende bange og grædt i 3 kvarter, han græder også meget meget længe når han får små skræmmer, og kan heller ikke komme over det, kan græde i timer over en lille bitte rift feks.
Nogen som ved hvad kan hjælpe, vi er lige ved at fortvivle over det.
MVH Katja

Kommentarer

  • Indstillinger
    Uhh, ja, det må ikke være sjovt for ham. Selvom det er rimelig tidligt, så er han nok bange for kroppens forfald, og noget med kroppens naturlige cyklus. Det kan godt være at I skal bruge professionel hjælp, men ellers må I jo prøve at forklare ham på forskellige måder at kroppen hele tiden må vedligeholde sig selv. Øve negle- og hårklipning.
    Det har nok også noget at gøre med at han er bange for at kroppen ikke vil udbedre hvad han kan risikere at miste. Mit bedste forslag er nok anatomi-undervisning på en måde som han kan interessere ham. Held og lykke!
  • Indstillinger
    1000 tak, tager imod alle forslag, vi må låne nogle bøger om kroppen. tænker noget børne leksikon:)
Log in eller Registrér for at kommentere.