Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Net medicin

Redigeret 4 september, 2013, 05:49 i Spørg Netdoktors brugere
Hej er der nogle der ved eller kender en side hvor man kan købe medicin ,,receptmedicin, ikke viagra og medicin til udflåt ,,men alm smertemedicin søger jeg ,,synes lægerne er gået over gevind med man ikke skal vænne sig til det ,,er godt nok en svær side den her håber jeg kan se svaret ,,på forhånd tak

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg er ikke sikker på, jeg forstår, hvad du skriver.

    Jeg læser, at du gerne vil finde en hjemmeside, hvor man kan købe receptpligtigt smertestillende medicin, men altså uden recept?

    Man kan jo sagtens købe f.eks. Panodil og diverse acetylsalicylsyre-præparater (såsom Treo, Codimagnyl osv) i håndkøb, men du vil have noget stærkere?

    Disse stærkere midler ER jo vandannende, og man bør derfor kun indtage den slags under kyndig lægelig kontrol, hvorfor det da kan være direkte livstruende, hvis man uden videre kan købe noget sådant uden lægelig vejledning.

    Hvis du døjer med smerter, så bør du da kræve, at din læge henviser dig til en smerteklinik.

    Jeg har forhåbentligt da misforstået dit indlæg.
  • Indstillinger
    Hej

    Jeg synes du skal se på det her først:

    http://www.dr.dk/sundhed/Behandling/Med ... 133719.htm
    http://www.netdoktor.dk/medicin/forfalsketmedicin.htm

    Forfalsket medicin er et stort problem på nettet. Selv om du modtager et produkt er det slet ikke sikkert det har nogen virkning og kan være farligt.

    Receptpligtig medicin er slet ikke noget man bare lige køber derfor er der en meget stor risiko for at sider der sælger det uden at kræve recept forsøger at fuppe dig.


    Jeg kender jo ikke din baggrund og kan sagtens tage fejl, men hvis du har svært ved at få den smertestillende hos lægen du efterspørger så kan det skyldes at behovet ikke er lige så stort som det har været. Her er et link til en hjemmeside hvor man kan få hjælp med den slags.
    http://www.danskmisbrugsbehandling.dk/s ... e-medicin/
    Tlf: 78 79 23 02 (gratis)


    Bedste hilsner
Log in eller Registrér for at kommentere.