Hjem Kræft Kræft i underlivet

sår på livmoderhalsen

Redigeret 28 august, 2013, 06:25 i Kræft i underlivet
Hej.

sagen er den at for 2 år siden fik jeg en dejlig søn, under graviditeten blødte jeg titi efter samleje, jeg blev scannet og der var intet. nu 2 år efter er jeg begyndt at bløde igen efter samleje så jeg har været hos lægen og fået fortaget et celleskrab men det var ugyldigt da der ikke var nok celler og jeg blødte.
lægen sendte mig videre til en gynækolog som så siger jeg har et sår på livmoderhalsen, men det sagde lægen ikk nogen om så jeg tænker om det er fordi det sår kom fordi hun har taget et celleskrab eller om kun bare ikk kan se det ?

nu når jeg læser på nettet om sår på livmoderhalsen og kontakt blødning så kommer der meget frem om livmoderhalskræft :/
jeg er ekstem bange for jeg har det, inden for det sidste år har man hørt om 2 unge piger som er døde af det.

hvad kan det ellers være tænker jeg ?

lige en anden ting, er det normalt man kan mærke sin kirtel knude i halsen ? når jeg mærker på min hals kan jeg mærke den men jeg er ikk syg eller noget.

tak fordi du læste med så langt.

god dag.

Kommentarer

 • Du har været hos en gynækolog, en specialist, fik du ikke noget at vide. ?

  Et sår behøver ikke at betyde så meget, men det skal naturligvis undersøges grundigt. Det går jeg ud fra gynækologen tager sig af.
  Der kan være tale om f.eks. celleforandringer, men derfor er det ikke kræft. Jeg har selv fået foretaget et keglesnit af unormale celler. Det kunne blive til kræft. Men det behøver altså hverken at være kræft eller blive til kræft.
  Der kan også være nogle andre årsager, som kan behandles.
  Du er vel ikke blevet sendt hjem fra gynækologen uden forklaring, hvis du er det så må du finde en anden gynækolog.
  Jeg undrer mig meget, hvis ikke gynækologen har taget sig af det. For så må du da til en anden gynækolog. Det er vigtigt man finder ud af, hvad der er galt.
 • Jeg har en tid hos gynækologen i næste uge hvor hun vil tage nogle prøver.
  men jeg blev sendt hjem uden information om hvad det kan være og betyde.
  nu har jeg så læst på nettet at det kan brtyde livmoderhalskræft så nu er jeg nervøs
 • Jeg tror ikke du skal være nervøs. Det kan sagtens være noget, der ikke betyder så meget. Skulle der være kræftceller i kan det fjernes.

  Men jeg indrømmer, jeg var da også selv bange, men alt gik godt. Det tror jeg sker i de fleste tilfælde.


  Jeg fandt dette til dig:

  http://www.suzanlenz.dk/index.php?id=85&mainid=3
 • Tak for svar :)

  Det svært ikke at være nervøs synes jeg, nu når der er gået 4 år siden jeg sidst fik taget en celle prøve. Det burde vel ikk kunne have udviklet sig til uhelbredelig kræft på 4 år ?

  Kan man få et sår på livmoderhalsen efter en celle prøve der hvor de skraber ?
 • Jeg ved ikke om der kan blive et sår efter en prøve. Jeg fik taget prøve nogle gange og en gang blødte jeg efter. Til sidst irriterede det mig, fordi jeg efterfølgende blødte mere end jeg plejede.
  Jeg var til en undersøgelse, hvor gynækologen sagde jeg også havde muskelknuder og det ville være bedst for mig om livmoderen blev fjernet.
  Det var dengang hvor de var meget hurtige til at fjerne livmoderen. Jeg har aldrig været ked af den kom væk. Det har kun været rart.

  Men nu du spørger kunne det jo tænkes, at ham der dengang tog den prøve på mig var noget hårdhændet, så der blev et sår, men jeg er langt fra sikker.

  Der er flere forskellige kræftformer, nogle meget aggressive og andre mere milde. Men hvis du havde ondartet kræft tror jeg, der havde været flere symptomer.
  Jeg var sørme også bange, så bange at jeg tudede af skræk. Det gør jeg ikke mere, men jeg blev da lidt nervøs, da jeg for ikke længe siden var hos en gynækolog og hun ville have jeg fik taget en blodprøve. CA 125 hedder den.

  I den kan man se om der muligvis skulle være fare for kræft. Jeg har stadig mine æggestokke. Jeg kunne tænke mig din gynækolog måske ville have en blodprøve med det samme, hvis hun troede der var fare for kræft.

  Men heldigvis varer det ikke længe før du har svaret og kan blive rolig.

  Et familiemedlem fik for mange år siden konstateret kræft og det havde hun haft længe. Så hun måtte gennem en stor operation. Hun kom sig. !!!!
  Så skulle det være kræft er det IKKE en dødsdom.

  De to unge kvinder. Spørgsmålet er jo så, hvor længe har de gået med det og var det en ondartet form. De er sikkert ikke blevet undersøgt før det var meget for sent.
  Læger er jo lidt slemme til at fortælle at unge ikke får kræft, så unge tager det sikkert meget roligt. Eller nogle gør.
  Men vi ved jo godt alle aldre kan få kræft. Det betyder dog i de færreste tilfælde en dødsdom. Men jo, jeg kan sagtens forstå din uro. Alle ville være bange.
Log in eller Registrér for at kommentere.