Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Slettet

Redigeret 16 august, 2013, 12:17 i Mandlige sexproblemer

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ja, der skal som nok komme et par cm mere på. Og - hvis der skulle ske det underlige, at du rent faktisk ER udvokset, hvad de færreste altså er i din alder, så har du allerede nu også rigeligt til at gøre de fleste tilfredse, så lad være med at bruge mange flere kræfter på det - du virker som om, du er fuldstændigt normalt udstyret og har intet at skamme dig over.

    Og - jeg vil kraftigt fraråde dig at begynde på alle de mere eller mindre underlige "hovsa-midler" man kan købe.

    Ofte er den slags også vanvittigt dyrt, og sandsynligheden for at det eneste, der vokser er hullet i din pengepung, og en del af disse midler vil jeg påstå er skadelige - for ikke at sige direkte farlige.
  • Indstillinger
    Redigeret 27 januar, 2014, 11:36
  • Indstillinger
    Nu spørger du mig, og jeg er kvinde, så det kan jeg nok ikke lige svare på, :-) - men jeg tillader mig at gå ud fra, at når du - og det ER du altså - lader til at være FULDSTÆNDIGT normalt udstyret, så skal du som nok også kunne gøre en mandlig partner tilfreds.

    Det er primært i pornofilm at mænd har nogle kæmpe julelys - men det er fantasi. I den virkelige Verden er de fleste mere jævnt udstyret, og rigtigt mange både homo- og heteroseksuelle mænd har et lykkeligt liv med mindre end hvad du har.

    Så - nyd du nu bare dit liv - der er ikke noget i vejen med hvad du har at byde på - i hvert fald ikke på den front. :-)

    Skulle der være et behov for total udblokning, så fås der masser af hjælpeudstyr til det.
  • Indstillinger
    Redigeret 27 januar, 2014, 11:37
  • Indstillinger
    Prøv at læse mit første svar til dig en gang til.
Log in eller Registrér for at kommentere.