Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Smerter i ørerne

Hej, jeg har lige siden jeg var lille haft øreproblemer, mest med vokspropper og en gang da jeg var spæd, noget der mindede om mellemørebetændelse.

Nu har jeg for nylig haft voksprop i mit højre øre som så har ført til smerte. (voldsomt) Men så var jeg så til ørelæge her den 8. august og fået støvsuget mine øre (begge 2) Efter lægebesøget er det så kun blevet værre, og nu også startet i mit venstre øre med smerterne.

Det gør ufattelig ondt og jeg kan ikke sove ordentligt om natten. Smerterne sidder der hele tiden, og føles som om de er omme bag øret (udenpå) og inde i øret selvfølgelig.

Når jeg rører mod ydersiden af mine ører, blidt eller hårdt, så kan jeg mærke smerterne igen.

Jeg kan også beskrive det som om der er nogen der holder en nål eller et spids genstand mod mine øre hele tiden og bare trykker mod øregangen.


Jeg har tænkt mig at tage til lægen igen om et par dage, og nævne smerterne igen, men vil lige sige at han prøvede at putte noget i mit højre øre kun, som så bare sved og "brændte" , han sugede så det meste ud igen med sin støvsuger, men det gjorde ekstremt ondt som om det "brændte" inde i mit øre i flere timer efter..

Derfor skriver jeg herinde og håber i har prøvet det, eller har forslag til hvad det kan være, for er blevet lidt skræmt for at tage til lægen og få det tjekket igen, hvis det samme sker.


Håber i svarer :)

Annika

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg synes klart, du skal få en tid ved en speciallæge - øre-næse-hals - så det kan blive vurderet, hvad du fejler, og så skal du have behandling for det.

    Fint nok at lægen lige har "støvsuget" men det var ikke godt nok, derfor skal du have en diagnose.

    Jeg er egentlig ikke helt klar over, om du skal have henvisning fra egen læge, eller om det er en af den type specialister, man selv uden videre kan kontakte - men det ved andre brugere her på ND givet.

    Hvis det kræver henvisning, så foreslår jeg, at du ringer eller mailer til din læge og fortæller, at det der skete sidst kun har gjort det værre, hvorfor du nu gerne vil have en henvisning til speciallæge.

    Der er vist desværre nogen ventetid ved sådanne specialister, men afhængigt af, hvor voldsomme smerter, du har, kan du muligvis få en akuttid.
  • Indstillinger
    Oh, opdagede lige at jeg kun fik skrevet læge, fordi jeg troede det var åbenlyst.

    Det var en øre/næse/hals læge jeg var hos, her den 8 august :)
  • Indstillinger
    Nej - der er vist rigtigt mange, der slet ikke tænker på at opsøge en specialist, så det var ikke helt så åbenlyst, som det burde være. :-)

    Men - så synes jeg da, du bør forlange at få en tilbundsgående undersøgelse, så der kan stilles en diagnose, i stedet for at der "bare" bliver renset.

    Og - heller ikke alle speciallæger kan bryste sig af at være lige gode og dygtige, hvorfor du måske skal overveje en anden speciallæge, hvis ikke denne vil/kan undersøge dig nærmere.
  • Indstillinger
    Prøv at komme lidt olie på en vat-tot og sæt det i øret. Gerne madolie.
  • Indstillinger
    Lotte, som jeg skrev i mit start indlæg

    Jeg har tænkt mig at tage til lægen igen, faktisk har jeg allerede en tid. MEN jeg vil gerne vide om noget har haft det samme eller har nogen ide

    så vil du være sød at stoppe med at skrive det sammen igen? :) tak på forhånd

    Kathinga

    Har prøvet det men det virkede ikke, og gjorde næsten alt for ondt bare at prøve :)
    Men tak for ideen :)
Log in eller Registrér for at kommentere.