Hjem Hud og hår Hårtab

Alpecin? Nogle der har erfaring med det?

Redigeret 16 oktober, 2013, 05:40 i Hårtab
Nogle der har erfaring med Alpecin Koffein Shampoo? Virker det?

Kommentarer

 • Der er en super god gennemgang af Alpecin her: http://hairhelp.dk/alpecin-koffein-shampoo/

  Jeg er ikke så positiv indstillet overfor produktet, da det videnskabelige ikke helt er på plads. Men chancen er da for at det virker.
 • Jeg bliver sikkert ikke troet, men min bror har taget silica i mange år.
  Efter han havde taget det i et halvt år holdt han op med at tabe håret, det blev blankt og lidt mørkere, som det før havde været. Små nye hår kom også frem, ikke så mange, men alligevel.
  Nu er det begyndt at blive gråt, men han er heller ikke ung mere.

  Det var mig der gav ham rådet, som han ikke troede på, men alligevel ville prøve. Vi blev faktisk begge overrasket over resultatet. Han blev overbevist og jeg blev overrasket over det hjalp så godt. Lidt mere end ventet.
 • Har ikke selv nogle erfaringer med produktet, men kan se at der er en mere "Grundig" beskrivelse af hvordan produktet virker på Alpecins hjemmeside.

  Her er et link til hjemmesiden http://www.alpecin.dk/da/forskning/unde ... iquid.html

  Håber det kan være til lidt hjælp
 • Hej JNielsen77.
  Jeg har brugt Alpecin i noget tid - og jeg kan godt mærke forskel:) Om end ikke andet, giver det fornyet liv til håret. Jeg køber det cirka en gang om måneden, ved ikke om det er meget eller lidt, men det bremsede i hvert fald mine hårtab i tindingerne. (Dem har jeg haft lidt problemer med. De blev høje meget hurtigt)
  Oftest benytter jeg shampooen sammen med Head & Shoulders, det holder hele min hovedbund lidt i skak. (det skal også lige nævnes i denne sammenhæng, at jeg har ekstremt tørt hår og hovedbund)

  Håber mit svar kunne bruges.
  Held og lykke!
 • Alpecin kan sagtens bruges som middel til at fremme væksten i dine hårsække. Men du skal ikke tro, at det er en "mirakel-gro-nyt-hår-natten-over" kur. Det tager noget tid. Oftest et par uger inden resultat ses tydeligt.

  Jeg anbefaler, for en mere konstant virkning, at lade din shampoo sidde i håret 5-10 minutter inden du vasker det ud. Det giver en plejende effekt og håret bliver blødere. Det plejer at virke meget fint for mit vedkommende, ellers kan du også bruge en balsam bagefter.

  Personligt bruger jeg det 3 gange hver måned, alt efter hvornår tiden lige er til det, oftest passer det godt sammen med et langt bad i weekenden.

  Selv bruger jeg Alpecin C1 Shampoo, men sommetider bestiller jeg også andre varianter for at se, hvordan de opfører sig på mig. (har fundet ud af det godt kan være lidt forskelligt, især hvis du også har skæl, findes der nogle gode derinde)
  Ved faktisk ikke om det kan købes i butikkerne? Har aldrig set dem nogle steder, nemlig. http://www.made4men.dk/b/alpecin.html har et stort udvalg. Der plejer jeg at handle det ind.

  Håber dette råd kan hjælpe dig på vejen!
 • elearteeeelearteee
  Redigeret 10 maj, 2023, 08:41

  Piller mod hårtab - https://euhealth24.com Veldig bra produkt!

Log in eller Registrér for at kommentere.