Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

han har præsentationsangst,hjælp

hej mon i kan råde mig herinde, har aldrig prøvet det her før, men min nye kæreste har præsentationsangst, vi startede som venner og snakkede sammen om alt, osse sex, og fortalte ham at jeg elskede sex osv, nu er vi så blevet kærester, og har været det i 7 uger, men har næsten slet ikke sex sammen, når jeg siger jeg har lyst er der altid et eller andet, han er træt eller har hovedpine osv, og vi har snakket om det, og prøver og være forstående, roser ham meget osv, nusser om ham, men det fungere slet ikke, han kan dårligt få den op og stå, og ellers falder den ret hurtigt og det er slet ikke rsart for nogen af os, har måske skræmt ham lidt med det jeg sagde i starten af vores venskab, men har osse fortalt ham at jeg gerne venter og om ikke det var en ide at vi så nussede hinanden og sådan og med tiden ville det nok komme af sig selv når han slapper af, han siger så han føler sig presset, at han ikke tør røre mig overhovedet fordi jeg nok forventer sex med ham, har sagt at sådan er det slet ikke, bare nærheden, det at være tæt ville være nok for mig, men han rør mig slet ikke ej selv om vi har snakket om det, min selvtillid er nu ved og være væk, for er det mon mig der er noget galt med, han siger nej, men føler jeg presser ham , når jeg siger jeg har lyst til ham, har så spurgt om han ikke bare ku hjælpe mig, og til det siger han at han ikke tænker på, når vi skal ud af døren, eller der er nogen, lader han mig vide-viser mig at han har jern på, men det virker somom det er med vilje for han ved jo at vi ikke kan lave noget, nu er det blevet sådan at sidst jeg sagde jeg trængte til ham smed han tøjet og vi forsøgte men naturligvis blev det noget meget akavet noget og han havde dårlig rejsning, og det føltes slet ikke rart, har spurgt hvorfor han aldrig slikker mig, gjorde han første gang vi var sammen for 6 uger siden, har ikke gjort det siden, ej heller rørt mig, han tænker ikke over det siger han, er begyndt og tænke på at jo han har uden tvivl angst, men tror nu ikke han har lyst til mig, tror ikke jeg tænder ham, for når jeg ligger med underlivet næsten i hovedet på ham og han gør intet så er det da vist fordi jeg ikke tænder ham. er jeg helt uden på et side spor, ved han ser film og klare det selv, har tilbudt vi ku se film sammen, røre os selv osv men han siger det kan han ikke. han vil mig da ikke vel, hver dag går jeg hjem til mig selv, vi sover ikke sammen for har svært ved og ligge hos ham uden og få lyst, og han siger ikke fra når jeg går hjem, faktisk følger han mig, vi holder kun hånd og kysser lidt.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej mormort2

    Uden overhovedet at ville kommentere du og din kærestes problem, vil jeg bare lige gøre opmærksom på, at han ikke har præsentationsangst men præstationsangst, og det er noget ganske andet.

    M.v.h. 1ekser
  • Indstillinger
    I og med du kalder dig ”mormor” og skriver under ”modne mænd og kvinder”, gætter jeg på, at I begge er voksne mennesker og det ikke handler om pubertetsproblemer.

    Det er lidt svært at læse dit indlæg, fordi du skriver så tæt – det ville være rart, hvis du havde lidt afstandsopdeling, men jeg ser to ting i dit indlæg:

    For det første er jeg lidt i tvivl om det er dig, der har presset lidt for hårdt på mht at I skulle være kærester og om han egentlig ikke hellere ville foretrække venskabet – det synes jeg da, du skal få talt med ham om.

    For det andet lader det tydeligvis til, at han har problemer med sin potens, og det problem er hans – kan aldrig blive dit. Som jeg læser indlægget, så lader det ikke til, at han selv ønsker at gøre noget ved sit problem, og så er det desværre helt klassisk, at det bliver kvinden, der ødelægger sig selv ved at tro, at det er hendes skyld. Det er det ikke. Han har givet i lang tid vidst, at han har det problem.

    Der er noget at gøre ved det, men det kræver vel at han erkender sit problem og i første omgang går til læge – og det er beklageligvis noget mange mænd overhovedet ikke kan finde på at gøre – de vil hellere ødelægge deres sexliv, og har det vel sagtens fint med at give partneren ”skylden”, så de stadig ikke behøver at tage hånd om deres eget problem.

    Mit forslag til dig er helt klart: Sæt jer ned og få talt om det – bed ham om en klar udmelding; hvad vil han? Vil han være kæreste med dig og have et samliv med dig eller vil han ikke? Hvis han vælger venskabet uden sex, så er du nødt til at respektere det – og så finde ud af, om du vil nøjes med det. Vil han være kæreste med dig, så kan du sagtens tillade dig at kræve, at får gjort noget ved sit problem; sig at du naturligvis vil hjælpe og støtte ham, men han er nødt til at indse, at han har et potensproblem, og at det kun er ham, der kan handle på det. Fortæl ham, at det er et uhyre almindeligt problem for mange mænd, og at der faktisk forholdsvist nemt kan gøres noget ved det – men beklageligvis ikke før han selv indser, at det er et problem.

    Der er mænd, der synes, at det er nemmere og dermed bedre at klare det selv med en pornofilm, og det er helt og aldeles op til dig, om du vil acceptere den form for sexliv: Han får hvad han kan lide – du får ingenting. Han ønsker jo heller ikke en gang at tilfredsstille dig på anden vis, så tænk grundigt over, hvad du i grunden vil finde dig i.
  • Indstillinger
    Nope ikke noget med præstationsangst...han er impotent..hva f nytter det han viser dig han har stådreng når I skal gå???? Eller hva det er ?
Log in eller Registrér for at kommentere.