Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kan ikke få stådreng

Redigeret 19 august, 2014, 10:03 i Mandlige sexproblemer
Jeg har de seneste par måneder gået og undret mig over noget, der egentlig trykker rimelig meget; mange af mine venner snakker om hvordan de fik stådreng efter at have set en piges bryster eller lignende. Jeg har aldrig nogensinde fået en boner uden at røre ved min pik.
Nu tænker du sikkert at jeg er homoseksuel, og jeg har selv overvejet tanken. Er dog blevet ret sikker på at det ikke er tilfældet, da jeg for det første tog en seriøs "are you gay"-test, hvor jeg hurtigt kunne konkludere at jeg ikke er homoseksuel. For det andet går jeg lige for tiden rundt og har et crush på en pige fra min klasse. Det skal også nævnes at jeg onanerer på daglig base, hvor det ikke er noget problem at få den op og stå. Jeg har aldrig overvejet at gøre det til bøsseporno.

Altså er spørgsmålet, er der noget galt med min pik? Det er virkelig irriterende at jeg ikke kan være på samme niveau med mine venner når det kommer til den slags.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Der er absolut ikke noget galt med dig eller din pik. Nogle drenge får lettere stådreng end andre, nogle tænder på patter, nogen på røv osv. Vi er alle forskellige, så lad være med at bekymre dig om, at din pik ikke rejser sig i samme situationer som andres.
    Og lad være med at proppe dig selv ned i en kasse. Om du er homo-, hetero-, bi-, pan- eller aseksuel er ligegyldigt. Du tænder på det du nu tænder på og så længe du ikke gør dig selv eller andre fortræd, så er alt okay. Med tiden skal du nok finde ud af dig selv, din krop og din seksualitet.
Log in eller Registrér for at kommentere.