Hjem Sind og psyke Stress

Led og muskelsmerter?

13»

Kommentarer

 • Jeg har det helt fint. Har i mellemtiden fået konstateret allergi overfor skimmelsvamp, og mine læge mener, at det kan være derfor, jeg tidligere har haft diffuse symptomer. Vi har formentlig haft skimmelsvamp i huset i ca 10 år, uden at vide det. Pga en vandskade under badekarret. Skaden fik vi udbedret, men skimmelsvampen blev åbenbart ikke fjernet. Det var min biopat, som målte sig frem til, at jeg reagerede på en bestemt skimmelsvamp. Jeg gik så til lægen, som tog blodprøve for svampen. Den var tårnhøj. Vi har nu fået renoveret badeværelset og et par vægge, så nu bor vi skimmelsvampefrit. Vi sendte tapetprøver til teknologisk institut, efter at have målt alle vægge igennem for fugt. De vægge, som havde lidt for høj fugtighed, tog vi tapetprøver fra. Det var alle vægge, der stødte op til badekarret. Der viste sig at være 4 forskellige skimmelsvampe i tapetprøverne. Jeg fik så taget blodprøver for antistof til disse 4 svampe. Og de var alle forhøjede. Der findes hundredevis af skimmelsvampe, så man skal kende navnene på de, som man vil undersøge for. Det er en lungespecialist/allergispecialist, som har kendskab til tingene, og som har styr på at ordinere disse blodprøver. Men min almenpraktiserende læge lærte det så også. Så nu har jeg beskrevet fremgangsmåden, hvis nogle af jer skulle have mistanke om skimmelsvampeallergi.
 • Det ser ikke ud til at tråden er aktiv mere, men jeg kan sige at jeg har læst indlæggene med stor interesse.
  Jeg troede nemlig at jeg var den eneste med de symptomer, som flere af debattørerne her beskriver så fint. Det har været som at læse om sig selv...Især er det meget mærkeligt at de fleste nævner venstre kropshalvdel, som den halvdel der volder problemer. Kunne tænke mig at diskutere emnet yderligere.
 • Hejsa

  Jeg har samme symptombillede. Gennemgår en slem periode med stress og angst.
 • Hej Krebs1977

  Det er trist at der er kommet en mere til i gruppen, men velkommen til dig.
  Kan du beskrive nærmere omkring dig selv og det som du oplevere? Det var et meget kort indlæg.
 • Det er utrolig interessant læsning! Jeg googlede mig frem og kan finde mange lighedspunkter til min egen situation:
  - startede med smerter, snurren og summen i arme, hænder og fingre
  - herefter samme symptomer i fødder og ben
  - EKG er normal, skal nu henvises til neurolog
  - er stresset, men ved ikke om det kom før eller efter symptomerne
  - har haft tilbagevendende problemer med angst siden jeg var 15, og var hårdt presset med belastende opgaver før smerterne kom. De værste opgaver var dog overstået, før symptomerne viste sig.
  Det kunne være spændende at høre, hvordan det er gået med jer andre, der har skrevet.
  Min læge tror, jeg har en funktionel lidelse, hvilket måske også kunne passe på andre herinde?
 • Hej. Har de sidste 3-4 måneder, haft utroligt mærkelige symptomer.
  Har bryst smerter, som også går om i ryggen. Nakke/ hals smerter har jeg også. De kommer også i bølger. Og det er som om smerterne vandre ? Eller hvad man siger. F.eks kan jeg have ondt i overarmen og så bevæger det sig ned gennem armen og ud i fingrene. Primært pegefinger og tommelfinger. Kan også godt føle nogen gange det er tinding og omkring øjne.

  Lår og lægge/ fødder har jeg også de her vandrende smerter. De vare ikke særligt længe smerterne. Men de er vildt irriterende. Og de første gange blev jeg vildt bange for om jeg var ved at kradse af.

  Jeg har fået lavet EKG og der er intet. Fået taget blodprøve hvor der intet er.

  Jeg har været stresset hos min tidligere arbejdsgiver. Og da jeg starter andet arbejde kom de her symptomer. Ved ikke om det fordi jeg er kommet et mindre stressende sted hen ? Og så først nu bliver mærket af stressen??

  Jeg har ikke fået konstateret angst af egen læge. Men jeg er ret sikker på jeg hr angst. Da jeg nogle gange blot sidder og slapper af pludselig kan få hjerte banken og begynder at trække vejret mærkeligt. Hele tiden prøver at få den dybe vejtrækning. Og i det hele taget får det dårligt med svimmelhed grundet den unormale vejrtrækning. Jeg har arbejdet med mig selv psykisk og hørt mange afstressende videoer på youtube. Jeg slap af med symptomerne et stykke tid. Men det som om de kommer tilbage når jeg tænker for meget over det.

  Er der andre som har de jer mærkelige symptomer ?
 • Det lyder meget som det jeg selv har bøvlet med en del år nu.
  Har ikke fundet en løsning på mine problemer og prøver stadig mig frem.
  Stress er noget rigtig lort da det køre kroppens system ned.
  Man kan ikke sætte en tid på ens sygdoms forløb, som man kan med andre ting.
  Jeg prøver virkelig at finde de situationer som kan fremprovokere stressen og prøver så at undgå dem eller finde fremtil en løsning som kan være med til at mindske styrken af det.
  Det bedste resultat jeg har fået ind til videre er at ro omkring mig kan hjælpe og at tage mig tid til at slappe af Har man overskud til motion ser det også ud til at hjælpe lidt da man bliver træt på en anden måde. Desværre vender symptomerne tilbage og svinger meget i den styrke jeg oplever.
  Min erfaring siger mig at der er rigtigt meget svindel og humbug, der prøver at spinde guld på folks sygdomme, så brug din egen fornuft.
  Er noget for godt til at være sandt så er det nok ikke noget der hjælper.
  pøj pøj med at komme igennem med stressen
 • Hej med jer.

  Det lyder lidt som om jeg er i samme kategori.
  Mit startede for 15 mdr siden.
  Først mistede jeg søvnen og min krop begyndte at snorrer og vibrere, følte mig anspændt i øjnene, og det prikkede især under venstre fod. plus kramper i bryst musklen i venstreside, som om muskulaturen har trukket sig sammen. Men det var kun starten. Efter lidt tid, begyndte hele venstre side at give problemer. Men har dog små kramper i muskler/nerver både i højre og venstre nu. især i fingrene kramper det. det underligt at støtte på venstreben, min krop føles nærmest som om jeg har mistet den. det som om kroppen ryster og vibrere indevendig altid. min venstre skulder, bryst, venstreben spænder ligesom op og når det sker så er mit venstre øje dårligere. min fordøjelse er også helt nede. Det blir især værre hvis jeg laver noget aktivt, og træne det skal jeg helst ikke. når det er rigtig slemt, så er det underligt at støtte på venstre ben. til tider er det som om underlaget gir sig når jeg går. fuldstændig som om min krop og nervesystem er helt forvirret. Har fået lavet blodprøver der ud af, scannet hjerne, rygmarvsvæskeprøve osv. de kan intet finde, og siger det nok er stress. Det er bedre til tider. og har 2 gange på de 15 mdr oplevet det hele var væk, det var fantastisk. Og har prøvet at finde ud af hvad der gjorde det. Men har ikke fundet årsagen. Min lunger piver også fra venstre side. selv tyktarm og mave laver ballade i venstreside.
  Jeg er så træt af ikke at vide hvad der sker. Blir tit små svimmel. Var til optikeren der lavede en test på mine øjne. og han målte at jeg spændte så meget i kroppen at synes var 0.5 dårligere pt.
  det med skimmelsvamp solsikke skrev eller hvem det var, lyder spændene. andre der har undersøgt det ?

 • Brugeren og al relateret indhold er blevet slettet.
 • Brugeren og al relateret indhold er blevet slettet.
Log in eller Registrér for at kommentere.