Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

livslang mangel på erektion

Det er egentlig frygtelig flovt at skulle indrømme noget sådant: Men jeg er knap 73 år gammel, og jeg har i hele mit liv aldrig kunnet gennemføre et samleje p.g.a. utilstrækkelig erektion. Jeg har været gift 3 gange, men alle tre ægtefæller forlod mig p.g.a. mit handikap, hvilket jeg fuldtud forstår. Børn fik jeg jo så heller ikke (jeg har nemlig heller ingen levende sædceller); men jeg fik så meget andet godt i mit liv. Jeg beklager mig derfor ikke; men er blot nysgerrig.
Da jeg var yngre søgte jeg lægehjælp, men intet kunne løse problemet. Da Viagra så kom, tænkte jeg, at nu var der en løsning; men det ændrer desværre intet ved min manglende erektion.
Jeg har livet i gennem haft masser af lyst og har også fået udløsning ved egen eller kvinders håndkraft- men det er så også det hele.
Så kom jeg til at spekulere på, hvormange andre mænd, der måske har oplevet det samme. Jeg kan umuligt være ene om dette problem.
Jeg ville gerne høre, hvordan I andre har oplevet dette - og hvordan I har klaret jeres sexbehov, når samleje var udelukket.

hilsen
Jørgen

Kommentarer

Log in eller Registrér for at kommentere.