Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hvad kan min kæreste fejle?

Redigeret 11 juni, 2013, 04:34 i Mænds sygdomme
Hej.

Jeg bliver ikke meget klogere ved at søge på symptomer herinde ud fra hvad der kan være galt med min kæreste.
Han har haft hovedpine i 1 mdr., hoster meget for tiden (han får sorte pletter for øjnene når han hoster), halsbrand, og lige for tiden har han haft kvalme og kastet op nogle gange. Han har også haft tandpine, men han tror ikke det kan have noget med hovedpinen at gøre når han har haft det så længe - og så meget tandpine har han heller ikke haft.
Så vi undrer os over om han fejler noget eller ej med de symptomer han har. Han har snakket om at ringe til lægen og bestille en tid, men vi har også snakket om at vi kan prøve at vente 1-2 uger, og så se hvordan han har det.
Hvis nogen tror hvad min kæreste kan fejle må du/I meget gerne nævne det.

Mvh. Marianne.

Kommentarer

  • Indstillinger
    Så længe at have det dårligt. Hvad har man lægen til ?
  • Indstillinger
    Han har ikke været ved lægen endnu pga. han ville se tiden an og hvor længe hovedpinen blev ved. Derimod vil han heller ikke gå til lægen, og spilde lægens tid hvis han ikke fejler noget.
  • Indstillinger
    Spilde lægens tid, lægen er til for os. Hvad er lægen uden patienter. !!!

    Selv om man nemt kan få følelsen af, vi er til for dem.
  • Indstillinger
    Det er da ikke meget ved at tage til lægen, og han/hun siger at vedkommende ikke tror man fejler noget, og så sidder man selv der og har en fornemmelse af noget andet - har selv oplevet det.
  • Indstillinger
    Det har du så sandelig ret i, jeg har prøvet det mange gange. Det glæder mig, jeg ikke er alene om den mening.

    Min søster, min svigerfar, min nabo døde af det. Min bror, jo han blev også svigtet, men hans tandlæge hjalp. Der var desværre intet at gøre, han døde også.

    Min søn fik vi overtalt til, efter han havde været syg i flere måneder, at søge en specialist. Det tog "kun" et halvt år for ham at blive rask. Men heldigvis blev han det.
    Min søster, åh, hvor jeg savner hende, hun var ikke så gammel, da hun døde. Havde lægen dog blot gjort noget. Hun kunne være reddet.
    Jeg går kun til læge, hvis der ikke er andre udveje. Så må man slå i skrivebordet, som min nabos mand gjorde. Desværre for sent, hans kone døde.

    Men hvis ikke lægen gør noget, så ville jeg bruge den sidste skilling og betale en specialist.
    For efter hvad jeg kan forstå vil den ordning, som regeringen vil have igennem, gøre det værre. Når lægen kun må henvise et vist antal patienter til specialist, så bliver det meget værre.
  • Indstillinger
    Du skriver han har haft tandpine, men ikke så meget. Tænder kan skabe meget ravage, så få hellere en tandlæge til at kigge på den tand. Den kan eventuelt godt give hovedpine.
    Hosten kan skyldes flere ting. Det kan jo være en hoste, som forsvinder på et tidspunkt.

    Den kan også skyldes for meget mavesyre eller noget med hjertet. Der er flere muligheder. Så ingen kan på en debat sige, hvad der er galt. Han må undersøges.
    Jeg har selv tænkt på at skifte læge igen, for der findes læger, som er omhyggelige. Jeg har lige talt med en dame, som har været heldig med sin nye læge. Hun har hjulpet hende og hun har det meget bedre i dag.
    Og det kan ses.

    Med ønsket om god bedring til din kæreste.
  • Indstillinger
    Jeg er ked af at høre nogle af de nærmeste du har haft på dig er døde.

    Min kæreste kom til lægen i går. Han har en lidt stor voksklump i det ene øre, så hver aften indtil torsdag skal han sove med olivenolie og noget vat i øret (for at løsne proppen), inden han skal til læge igen torsdag.
    Lægen sagde at hun synes han skal gå til en optiker, og få sit syn undersøgt pga. han klagede over svimmelhed og balancesvigt engang imellem. Ved optikeren viser det sig at min kæreste går med for høj styrke i sine briller (han er nærsynet). Han er blevet bedre til at se, og prøver at bruger nogle linser nu for at finde ud af om det er linser han vil bruge for eftertiden.
    Så skønt vi nu ved hvad der er galt, og hvad der var årsag til hans symptomer.
  • Indstillinger
    Det var dejligt lægen kunne finde årsagen.
    Jeg har også prøvet at have en voksklump i øret, det er meget ubehageligt. Lægen skyllede den ud. Det skal han ikke være nervøs for at få gjort.
    Jeg håber da lægen gør det, for så forsvinder pinen med det samme.

    I gamle dage var der ikke noget med først at opløse, næe, lægen skyllede ud med det samme af nogle omgange og så var det overstået.

    Og nærsynet er jeg også. Hvis glassene ikke passer, ja så får man hovedpine og bliver utilpas.
    Jeg mærker med det samme, når glassene skal skiftes.

    Det lød jo lidt voldsomt, det du fortalte, men godt det ikke var værre. Tak, fordi du meldte tilbage.
  • Indstillinger
    Jeg ville starte med tandlægen. En tand med betændelse kan slå kroppen helt ud af balance. Er ret sikker på, at hovedepine stammer fra tanden. Men en tur til lægen ville heller ikke gøre noget. Derfor de er der.
  • Indstillinger
    Havde ikke lige læst hele tråden da jeg skrev... Godt han tog til lægen :) men holde nu stadig på en tur til tandlægen. Hvis han ikke får ordnet det nu, koster det snart en rodbehandling. Har selv prøvet og ignorerer en tandpine. Det endte med en kæmpe byld og en mega tandlægeregning
Log in eller Registrér for at kommentere.