Er det her overhovedet psoriasis (billeder)

Hej alle sammen. Jeg har siden jeg var 16-17 år haft rødme omkring næsen og lidt panden. Desuden har det skallet som om, at jeg blev solbrændt.
Jeg var til lægen dengang og han nævnte ikke psoriasis dengang og jeg fik bare nogle piller der ikke virkede. Så gik det heldigvis væk af sig selv i så langt tid ad gangen, at jeg ikke gik til lægen igen.

Nu når jeg er 20 år oplever jeg at det kommer igen og meget vel meget slemmere. Jeg gik til lægen igen og der sagde han at det var psoriasis, men jeg er meget i tvivl om den hudlæge - for det virker som om, at han gerne ville have det gik rigtig hurtigt selvom det faktisk ødelægger mit sociale liv.

Her er to billeder af, hvordan det ser ud - det ligner overhovedet ikke noget jeg kan se på billederne af psoriasis på google. Er det meget normalt at have det i sådan en (mild) udgave eller kan jeg godt regne med det spreder sig og bliver meget værre? Eller måske omvendt?

Billeder:

http://billedeupload.dk/images/XRMBj.jpg
http://billedeupload.dk/images/PSe2F.jpg

Mvh. John

Kommentarer

  • Det ligner lidt min psoriasis, da den startede for mange år siden. I starten var det røde prikker, men det blev værre og værre. Især det ved håret ligner det, som jeg har haft problemer med i mange år. Men jeg fik det til at gå væk. Du kan læse hvordan i denne debat viewtopic.php?f=16&t=18623&p=151206#p151206
  • Desværre findes der intet konkret studie, som påpeger hvilke typer kost, som kan være potentielt skadeligt for din psoriasis. Dog findes der adskillige personlige udmeldinger, som man kan forholde sig til. Spørg du sundhedseksperter og psoriasiseksperter, er det bedste kostråd, at spise ligesom alle andre – lavt fedt og sukkerindtag, og et højt antal frugt og grøntsager. Alt imens denne diæt anbefales til alle, anbefales det ligeledes med et moderat niveau af motion – dette skyldes, at overvægt kan gøre psoriasis langt værre, og få din medicin til at virke mindre effektivt. Pas på med alkoholindtaget – dette kan ligeledes forårsage udbrud af psoriasis.

Log in eller Registrér for at kommentere.