Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Humørsvingninger uden livmoder

AnonymousAnonymous
Redigeret 7 maj, 2013, 02:20 i PMS og menstruation
Hejsa

Jeg vil hører om, dem af jer der har fået fjernet jeres livmoder, stadig har humørsvingninger omkring den tid hvor i skulle have jeres menstruation?

Hilsen Beware84

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Beware

    Nej, jeg har ikke oplevet humørsvingninger hverken før eller efter, at jeg fik fjernet livmoderen for 9 år siden.

    Jeg er godt klar over, at der er nogle kvinder, der oplever den slags, og at de mener, at det har noget med de kvindelige kønshormoner at gøre. I så fald er problemet vel knyttet til æggestokkene, og hvis de ikke er fjernet sammen med livmoderen, kan man vel ikke forvente nogen ændring?

    Selv om jeg egentlig er dødtræt af al den snak om forkert livsstil som årsag til helbredsproblemer, så tror jeg alligevel, at problemet med humørsvingninger skal løses via kosten.

    For sundhedsmyndighederne har nemlig i årevis givet forkerte råd og gør det faktisk stadigvæk! Vi kvinder har ikke godt af at spise så magert, som det anbefales. Vi skal have noget sundt fedt fra fisk, mandler, nødder og kvalitets-spiseolier!

    Desuden har myndighederne prædiket om, at vi skal spise mange kulhydrater. Heldigvis har Arne Astrup trukket påstanden om, at sukker ikke feder, tilbage, og han er begyndt at skelne mellem forskellige kulhydrater. Men de fejlagtige råd fra tidligere følges desværre stadigvæk. Alt for mange spiser alt for mange af de såkaldt ”hurtige kulhydrater”, der giver et ustabilt blodsukker.

    Jeg giver lige et par henvisninger til læsestof:

    http://carolinefibaek.wordpress.com/201 ... -hormoner/

    http://www.saxo.com/dk/harmoniske-hormo ... 8777281228

    http://www.sund-forskning.dk/artikler/p ... lt-syndrom

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Jeg fik fjernet livmoderen for mange år siden. Ikke æggestokke. Jeg slap for alle mine besværligheder.

    Det eneste var, jeg lærte at holde min mund med at livmoderen var væk, for alt for mange kvinder bildte sig en masse ind. Jeg kunne dårligt nyse uden det havde skylden. Jeg var da lige så meget kvinde, som jeg altid havde været, men uden smerter og dårligt humør.
    Men mod dumhed kæmper selv guderne forgæves.
Log in eller Registrér for at kommentere.