Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

9årig med angst

Redigeret 4 april, 2013, 15:47 i Store børn
Jeg har en pige på ni år, som altid har været velfungerende og glad, på trods af et stille og genert sind.
Hen over vinteren har hun udviklet noget angst/bekymring. Hun døjer med noget reflux, som i perioder giver hende smerter i halsen. Da vi denne gang behandleðe hende, fortsatte klagerne over ondt i halsen, og hun gav udtryk for en angst for at dø af denne sygdom. Hun får nogle dage nogle "anfald" hvor hun græder og er helt unulig at snakke med og hvor hun ligesom kører i ring omkring denne angst for ikke at blive rask og dø. Hun siger også hun er bange for at vi (forældre) skal dø.
Samtidig med dette er det som om hun forsøger at kontrollere alting. Hun spiser anderleðes, hun sover ikke godt og hun spørger meget til tiden hele tiden.
Hun fungerer trods dette fint i skolen, her bemærker de ikke at hun er anderledes. Hun er også fint sammen med venner og glad for alle de aktiviteter vi laver som familie. Dog vil hun under ingen omstændigheder sove ude (væk fra os) . Det har hn elsket tidligere... At sove hos venner og familie.
Er der mon nogen, der kender noget af dette fra egen situation eller har gode råd. Vi har kontaktet en psykolog og skal snakke med hende i næste uge.
Mvh
En bekymret mor
Log in eller Registrér for at kommentere.