Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Går og er virkelig nervøs for om jeg er gravid:(

Redigeret 22 marts, 2013, 04:58 i Åben debat for kvinder
Hej jeg er en pige på 20 år som har haft ubeskyttet sex med min kæreste vi gjorde det ikke i særlig lang tid fordi jeg bange fordi vi ikke brugte kondom så vi stoppet. Han kom ikke.

Men efter et Par dage havde jeg sådan lidt uro i maven dog ikke meget og som så har stået på i 2 uger nu. Mine børster er begyndt at blive ømme.

Jeg er så uheldig ikke at vide hvornår jeg skal have min menstruation den ligger slet ikke reglmæssigt så har ikke rigtig ud får det at gå og kan ikke huske hvornår jeg sidst fik det :(

Og jeg er virkelig nervøs for jeg er gravid. Er ret ung af min alder. Tør ikke tage en test fordi hvis den nu viser jeg er gravid bryder min verden sammen. Og ville ingen ide have overhovedet om hvad jeg skal gøre.

Kan man godt få nogle enkelte symptomer på man er gravid uden at være det fordi man går og tænker på det hele tiden og går og er nervøs for jeg er . Har hørt at man sagens kan få symptomerne på man er gravid fordi man går virkelig og håber at man er gravid fik afvide det hed en falsk graviditet ?

Jeg skriver herinde fordi jeg har brug for at få lidt råd,viden og måske få lettet nogen tanker

Tak på forhånd!

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg ville lige siger det er ca 4 uger siden vi havde ubeskyttet sex
  • Indstillinger
    Prøv at tage en test. Det er den eneste måde du kan få svar på. Det er svært for os herinde at svare på om du er gravid. Jeg ville dog tro at risikoen er ret lille. Så ned og køb en test og få vished. Er du gravid, er det jo også rart at have tid til at tænke grundigt over hvad der skal ske.
Log in eller Registrér for at kommentere.