Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Min kæreste lider af impotens. Hjælp...

Redigeret 8 marts, 2013, 12:05 i Mandlige sexproblemer
Hej

Jeg skriver herinde lidt i desperation og håber, der er nogle af jer mænd i det her forum, der kan hjælpe mig lidt. Jeg er helt lost.

Situationen er den, at min kæreste er begyndt at få problemer med at få den op at stå når vi har sex. Det er kommet lidt snigende og altså ikke noget der er kommet fra den ene dag til den anden. Nu er det dog blevet så galt, at vi faktisk ikke rigtig kan have sex længere. Har prøvet at få ham til at gå til lægen, hvor han måske kunne få viagra eller noget, der måske kunne hjælpe. Men det vil han slet ikke høre på. Hvilket jeg sådan set godt forstår. Ikke det fedeste emne at snakke om med sin læge (som han har haft i mange år) Men ja, det er (kan i nok forestille jer) et ret stort problem!!

Jeg havde tænkt på det måske var en løsning at købe medicin på nettet og prøve det af og se om det virker. Det tror jeg han vil være mere åben for. Min spørgsmål går så på om det er sikkert at købe sådan noget på nettet og om der er nogle der har erfaringer med den slags? Har fundet nogle steder, jeg ville høre om der er nogen der har prøvet?

Er der nogen der ved noget om det?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg læser, at det er DIG der har dette problem - og øjensynligt ikke så meget din kæreste?

    Før han indser, at problemet er hans, og at det er ham, der må gøre noget ved det, ja, så er der nok ikke så meget at gøre.

    Hvis han vel at mærke også synes, han har et problem, som generer ham i jeres liv, så må han i første omgang bide det pladder i sig, at det er pinligt, og gå til læge, så han kan blive undersøgt for, hvad der eventuelt kan være i vejen. Der kan være både fysiske og psykiske årsager, men propblemet kan løses, hvis han vel at mærke selv ønsker det.

    Jeg ved godt, at netop fordi det af en eller anden tåbelig grund, anses at være pinligt at have problemer med sine kønsorganer, så kaster - især mænd - sig ud i diverse tåbelige ting og sager - og en af den, er da at købe medicin på nettet, som man overhovedet ikke aner, om man har brug for eller om kan være skadeligt.

    Man bør aldrig - aldrig selv finde på en eller anden diagnose og selv begynde at medcinere sig, uden at være ordentligt udredt først.

    Hvis din kæreste ikke selv kan se, han har et problem, og ikke selv ønsker at gøre noget ved det, så må du jo gøre op med dig selv, om du kan leve med jeres sexliv på den måde - eller om du ikke kan, og så tage stilling ud fra det.
Log in eller Registrér for at kommentere.