Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

lugt ud af næsen?

Hej jeg har nogle gange oplevet en ubehagelig lugt (lugter som løg) som jeg tror kommer fra næsen. Dette påvirker mig meget og er ret flov over det fordi min kæreste og venner ofte siger at nu "løger" du igen. Jeg prøver så at pudse næse, men gak det hjælper ikki. Det mærkelige er at det kun er der ind imellen. Er der nogen der har en ide om hvad det kan være og hvordan jeg bliver fri af det??-På forhånd tak

Kommentarer

  • Indstillinger
    det er svært at vide hvad det kan være ----men prøv apoteket ---om der findes

    nogle næse dråber som kan tage det ---
  • Indstillinger
    spiser du meget løg ---siden det et periode vis---eller noget andet der er meget løg i

    men kommer det ikke ud af munden den lugt
  • Indstillinger
    Tak for jeres svar,nei lugten kommer desværre fra næsen. Jeg spiser næsten aldrig løg, jeg kan ikke lide løg
  • Indstillinger
    hvad med en Øre _Næse Læge ---
    han kan måske give dig et bud på hvad det kan være ---
  • Indstillinger
    Jeg tror, det er overordentligt svært for en "ikke faglig" at vurdere om dit problem stammer fra næsen, munden eller halsen. Næse og mund mødes jo netop det samme sted- i svælget - så at du føler at problemet sidder i næsen kan altså godt betyde, at problemet sidder et andet sted. Alt - både til næse og mund går jo gennem svælget. Vi har vel alle prøvet ved forkølelse at snøfte ind, og så lander det hele i munden. Ad - hvor ulækkert, men det skyldes altså den direkte forbindelse.

    Hvis det i forvejen er ved at være tid til tandlægen, så vil jeg foreslå, at du forhører dig der, ellers vil jeg da råde dig til at få en tid ved lægen, der kan vurdere, om du skal henvises til en øre-næse-hals-specialist.

    Det kan også sagtens have noget med din kost at gøre, men få da det andet undersøgt først.

    Det kan godt være, du selv føler, det er næsen, og at dine omgivelser også mener, det er der fra, men det betyder ikke, at du ikke skal have de andre muligheder åbne.
Log in eller Registrér for at kommentere.