Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Operation af stift storetåled

Redigeret 23 februar, 2013, 03:27 i Fod- og knæskader
Er der nogen, der har erfaring med operation af stift storetåled pga. slidgigt?

Jeg står for at skulle beslutte operation eller at gå med sko med stive såler og er meget i tvivl om resultaterne er gode efter en sådan operation.

Det skulle jo nødig blive værre end det er nu.

Vh Eva

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg ved at langt de fleste ortopædkirurger vil sige, at du ved hvad du har men du ved ikke hvad du får. For der vil altid være en risiko ved operation.

    Hvis du kan klare dig med stive såler, så ville jeg helt klart selv gøre det hvis jeg var i din situation. Du kan jo altid få operationen lavet på et senere tidspunkt hvis de stive såler en dag ikke hjælper dig nok. Så er der også meget større chance for at du vil blive glad for resultatet af operationen.

    Men alle mennesker er jo forskellige. Du har vel talt med en ortopædkirurg om operation kontra såler? De plejer altså at være ærlige om hvad der vil virke bedst i det enkelte tilfælde og så kan du også spørge en rigtig læge og specialist der er den person der bedst kan råde dig i dette meget vigtige spørgsmål -istedet for en tilfældig "Maren i kærret" ;-)
  • Indstillinger
    Tak for dit svar. Jeg har været til en ortopæd-kirurg, som har rådet mig til det nøjagtigt det samme - vælg de rigtige sko og prøv det først og vent med en operation, til det er helt uudholdeligt.
Log in eller Registrér for at kommentere.