Hjem Kvinder Underlivsbetændelse

Hjælp mig kvinder, der har øget tissetrang

Redigeret 13 december, 2017, 18:13 i Underlivsbetændelse
Hej.

Jeg har nu i en uges tid gået og haft en utrolig trang til at skulle tisse - meget. Jeg føler ikke, at min blære bliver tømt helt, når jeg er på toilet. Kort efter jeg har været på toilet og tisset - typisk 5 min efter - kan jeg mærke, at det trykker på min blære igen, som det gør, når skal tisse.

Jeg har ikke smerter ved vandladning, og blærebetændelse er blevet udlukket af lægen efter to urinprøver. Min læge sagde - for to dage siden- bare, at jeg skulle vente, men jeg synes virkelig det er generende, og jeg er samtidig lidt bange for, hvad det er for noget. Hun mærkede udvendigt på mit underliv, men sagde, at alt var, som det skulle være.

Det hele startede, da jeg fik min menstruation for lidt over en uge siden, og derfor tænker jeg, at det måske har noget med mine kraftige menstruationssmerter at gøre.- at de skaber spændinger i mit underlivet Men så burde det vel ikke vare så længe, hvor jeg har tissetrang? min menstruation har været ovre i nogle dage, og det var først efter den stoppede, at det virkelig begyndte at være tit, at jeg skulle på toilettet.

Jeg har fået tid til lægen om et par dage, hvor jeg skal have lavet en gynækologisk undersøgelse. Jeg er bare bange for, at hun ikke kan finde ud af noget, og så står jeg stadig her - forvirret og lidt bange.

Flere tanker har strejfet mig om, hvad det kan være.
- Snævre urinrør som gør, at jeg ikke kan tømme blæren helt.
- blæresten ( Jeg har dog ikke smerter ved vandladning, men de kan vel godt stoppe urinrøret til, så man ikke kan tømme blæren helt?)
- Overaktiv blære ( jeg har bare ikke før haft tendens til at skulle så meget på toilet, så derfor kan jeg ikke se egentlig, hvorfor det skulle være dette)

Da jeg ikke vil rende på toilet hele tiden, prøver jeg at holde mig. Dette er virkelig svært, og det trykker voldsomt på min blære. Jeg kan ikke koncentrerer mig om meget andet. Men jeg føler bare heller ikke, at det er sundt for blæren, hverken at rende hele tiden ud for at tisse, eller at holde sig i tre timer. Så jeg er lidt i et dilemma..

Jeg håber, i kan give mig nogle råd til, hvad jeg evt. kan snakke med min læge om, nu når jeg skal have lavet den gynækologiske undersøgelse på torsdag (om to dage)

Kommentarer

 • Hej, jeg ved godt det er et gammelt indlæg. Men hvis du ser dette her ville jeg utroligt gerne høre fra dig, hvordan det gik med dit problem ?? jeg sidder i NØJAGTIG samme situation, da min menstruation var næsten ovre i sidste uge, startede tissetrangen, og den har nu stået på i 2 uger.. Jeg har før haft blærebetændelse, og syntes ikke det var samme følelse, men jeg kunne ikke se hvad det ellers skulle være, så jeg startede på nogle piller. Jeg har nu været på 3 antibiotika kure på 2 uger, den sidste fik jeg igår fra en læge, men det virker slet ikke.. Det føles som om der er noget som trykker på min blære så det føles som om jeg skal tisse konstant, men ingen smerter eller noget..
  Det er ved at gøre mig fuldstændig sindssyg, jeg kan ikke slappe af, sidde, ligge eller noget som helst og tænker på det konstant ..
  Håber virkelig at høre fra dig..
 • Tissetrang kan være mange forskellige ting det er ikke kun blærebændelse. Hvis 3 kure ikke har hjulpet så er det nok ikke blærebetændelse. Er du blevet undersøgt for blærebetændelse eller antyder lægen at det kan være det. Svamp i skeden kan give tissetrang sådan som du beskriver det trykken op blæren. Med al det antibiotika du har været på har den fjernet de gode mælkesyrebakterier og gærsvampen vokser. Tag kun penicillin hvis der bliver sporet bakterier i urinprøven. Allergi kan også give tissetrang hvis man spiser noget man ikke tåler især mælk eller frugt.
 • Jeg skriver lige fra en anden profil, da der er bøvl med den oprindelige.

  Desværre for mit vedkommende, så er der endnu ikke fundet en løsning på mit problem. Jeg er på randen af depression, men har heldigvis en familie og kæreste, der er meget støttende.

  Hvis du har det ligesom mig, så har jeg ufatteligt ondt af dig.
  Jeg er lige blevet opgivet af urologerne i Esbjerg, fordi alle diverse undersøgelser ikke har vist noget unormalt andet end, at min blære var lettere irriteret. Jeg har fået blæreskylninger, piller (you name it) - intet har virket. Nu prøver vi igen og jeg skal tale med en læge i familien og udtrykke min sorg og bekymring og besvær med det her. Derefter håber jeg at kunne komme til Skejby, som er de førende indenfor det her.

  Jeg håber, du har fundet en løsning. Du må meget gerne skrive.

  Alt godt til dig.
 • Det er sjovt du skriver, jeg har netop været hos urologen i denne uge, efter et utal forskellige antibiotika, urintest, blodtests og scanninger.. Jeg har fået en omgang rigtig hård antibiotika samt nogle piller som skal forbedre elasticiteten i blæren .. Derudover har jeg fået at vide at det ligesom er sidste løsning før en kikkertundersøgelse, så jeg krydser bare alt hvad jeg kan for at det virker !!
  Men ja, det er deprimerende.. Man er jo ikke sådan "syg" syg at man nødvendigvis behøver at ligge i sengen, alligevel er det umuligt at koncentrere sig om noget som helst, for mit vedkommende i al fald :(
  Ønsker det bedste for dig, det kan ikke passe at nogen skal opgives så længe de ikke er raske !!
 • Jeg lytter med... Har selv samme problemer :(
 • Hej. Jeg er netop for 2 uger siden blevet færdig med 2 måneder på de piller som skulle forbedre elasticiteten i blæren. Jeg har grint af det mange gange, fordi det er piller som gamle mennesker normalvis får, MEN nu griner jeg ikke længere - for det virkede, og jeg er nu helt fri for gener .. Held og lykke til jer med samme problemer, jeg ønsker virkelig ikke for nogen at de skal igennem det som jeg var :(
 • Kunne du ikke være rar at fortælle hvad de piller hedder.
 • Hej
  Jeg har lige fået selv samme problem, startede lige efter min menstruation var holdt.
  Fik i alle en løsning på det?
 • Ss92ss: Jeg ved det er længe siden, du har skrevet, men jeg prøver alligevel.

  Jeg har nøjagtig samme problem. Har både været ved til gynækolog og urolog, uden at de kan finde ud af, hvad der er galt. Har også fået lavet kikkertundersøgelse, som bare viser, at alt er som det skal være. Men det er det jo desværre ikke. Senest har jeg fået noget piller fra urologen, der hedder Vesicare, som jeg skal prøve i 14 dage. Synes dog ikke umiddelbart, der er nogen effekt.

  Jeg er meget interesseret i at høre, hvad de piller, du fik, hedder? Og er det nogle, du skal tage permanent?
 • Hejsa.
  Jeg er en pige på 15 år, som har det samme problem.
  Jeg er træt af, at jeg hele tiden føler jeg skal tisse. Det er især slemt når jeg skal noget.. Hvis jeg normalt skal med toget til en anden by, tisser jeg af inden jeg går, og ide jeg går udenfor, føler jeg at jeg skal tisse igen?!
  Det også slemt for mig når jeg skal sove, for så føler jeg at jeg hele tiden skal tisse, når jeg prøver at sove:/
  Og jeg hader det, når jeg sover hos venner. Mine venner er vidst også lidt trætte af at høre på " Jeg skal tisse" hele tiden.

  Jeg ville gerne vide hvilke piller du har fået ? Og hvordan de helt præcist har hjulpet dig? :)

  Mvh
Log in eller Registrér for at kommentere.