Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Slettet opslag

Kommentarer

 • Indstillinger
  Noget tyder på, at I mangler noget helt elementær seksualvejledning.

  Jeg vil foreslå, at I søger her på nettet og evt. også går en tur på biblioteket, hvor der er mange gode bøger om emnet - og der er altså ikke noget som helst flovt eller pinligt i at spørge bibliotekaren til råds. I kan spørge efter bøger om seksualvejledning.

  Det er himmelråbende så lidt unge ved om den slags - i betragtning af, at det bliver skreget ud overalt i "gadebilledet"

  Hvis hele din/jeres viden kommer fra pornofilm, som beklageligvis er rigtigt mange unges seksualvejledning, så er der ikke noget at sige til, at det går galt for jer.

  Hvis pigen skal kunne være med og ikke have ondt, så skal hun stimuleres først, og det skal du naturligvis lære. Du skal kæle for hende de rette steder, og først når hun selv føler behov for at den skal ind - skal den ind, ikke før.
  At du og I ikke en gang kan finde det "rigtige" sted, tyder på, at hun overhovedet ikke er klar til dig - og derfor gør det ondt.

  Men - søg noget information - der er også masser at finde her på nettet.

  Og - søg også om prævention. Det er meget vigtigt, at I også lærer at passe på hinanden, og at hun ikke bliver gravid af det.

  Til sidst: Er du helt sikker på at din kæreste også er klar til at ville have sex med dig? Eller er det dig, der har maset på, for at I skulle have det?

  Hvor gamle er I i grunden?
Log in eller Registrér for at kommentere.