Hjem Ældre Åben debat for modne mænd og kvinder

min allerbedste mandlige ven

kan man tillade sig at tage på ferie. med sin allerbedste ven (mand) ,da min mand ikke gider rejse nogen steder ,har aldrig villet vi har været gift i over 30 år :-)
«1

Kommentarer

  • Hvad ville du selv synes om det arrangement, hvis det var din mand og hans bedste veninde?
  • Hej ville personligt selv syntes det var i orden ,for hvorfor skal jeg droppe at tage på ferie fordi manden ikke gider ,og heller vil sidde derhjemme .man eger jo ikke hinanden,og da han aldrig er til at hive ud til noget ,syntes jeg ikke at det kan være meningen at konen skal afholde sig fra at tage på ferie ,kan godt se det fra din side hvis man lider af jalouxi , men ikke i dette tilfælde :-)
  • Jamen, så er det spørgsmål jo afklaret.
  • Hej trunte

    I mit eget tilfælde ville det være usandsynligt, da vi elsker at rejse sammen og opleve en masse. Men sådan et forhold har du og din mand jo ikke. Jeg får lyst til at spørge, hvad din mand synes om det?

    For mig er en ven en ven uanset om det er en mand eller kvinde, der er ingen forskel. Så jeg vil sige til dig, rejs du bare med din mandlige ven, ingen ville jo vippe et øjenbryn, hvis det var en kvinde du rejste med.

    Men siden du spørger, må du jo være i tvivl, måske har tanken strejfet dig, hvad vil andre tænke...

    For den rene er alting rent:-)

    Hilsen Sofie
  • Jeg ved med mig selv, jeg er ikke det mindste jaloux. Men jeg ville finde det meget underligt, hvis min mand rejste sammen med en veninde.

    At han har været på kurser og kørt sammen med en kollega er noget ganske andet. Men alle må jo gøre hvad de selv vil. Og hvis partneren accepterer, ja så kommer det vel ingen andre ved.
    For mit eget vedkommende ville jeg nok sige det var helt i orden, men så kunne han også blive væk. Eller naturligvis, vi måtte dele, hvad der skulle deles. Jeg gad ikke bo sammen med ham mere.
  • Hej nu siger min mand jo ikke så meget,men har spurgt ,og svaret det måtte jeg selv om ,og så kunne jeg tolke det som jeg ville ,andet svar var der ikke ,det vil sige i mit sted ville jeg tolke det som ,han var sgu ligeglad ,så der står jeg ,jeg var bare lidt nysgerrig hvad andre tænkte ,jeg skriver også i en anden debat ,ang samlivsproblemer .men kan desværre ikke skrive så meget om mit liv ,:-)
  • Jamen trunte, hvis din mand er ligeglad, så mener jeg da du skal rejse. Men er han eller er det noget han slynger ud.
    Man kan jo blive sammen af flere grunde og leve hver sit liv. Man skal bestemt ikke stå til regnskab over for andre, hvordan to mennesker lever deres liv.
  • Hej igen

    Jeg har læst din anden tråd, hvor du skriver, at du føler ham mere som en ven end som din mand.

    Det er også grunden til, at jeg svarer dig som jeg gør, for giver det ufred i et parforhold, så er sagen jo en anden. Og især hvis man er meget glad for hinanden og elsker hinanden, men sådan er jeres ægteskab jo ikke.

    Hilsen Sofie
  • Hej Trunte,

    Du har jo også den anden debat, (under ægteskabsproblemer - følelserne er slidt op) og jeg kan forstå, du er bange for at blive genkendt.

    Det tror jeg faktisk ikke, du behøver at bekymre dig så meget om - der er desværre rigtigt mange her i landet, der står i de problemer, du står i.

    Og hvad ville problemet være, hvis du blev genkendt? Som jeg hidtil har læst dig - og nej, det er ikke meget, du fortæller, så har du jo ikke gjort noget forkert, og hvorfor er det en hemmelighed, at du gerne vil have hjælp til at redde dit forhold? Det er da både ærligt og reelt.

    Men - som du skriver her, så er du jo netop totalt lige glad med det, hvis din mand tog på ferie med en anden kvinde, og det lader til at din mand lader til at finde det i orden, at du tager af sted med en anden mand.

    Øhhh - jeg foreslår da helt klart at I stopper her. I har været sammen i mange år, men ægteskabet ER altså ikke en dom på livstid - der ER mulighed for appel,og den foreslår jeg, du søger nu.

    Hvorfor blive, hvis der ikke er mere at blive for? Det værste grundlag at blive for er da medlidenhed.

    Få dog et godt liv - hver for sig.
  • Hej Pernille det kan da godt være det er noget han slynger ud ,men så må man vel forklare hvorfor man ikke syntes det er i orden eller omvendt .og til Sofie ,det ville jo give problemer alligevel for jeg ville gå og være iriterrene over at skulle gå glib af at komme ud og se verden ,og han ville blive sur over jeg tog afsted :-)
Log in eller Registrér for at kommentere.