Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Meget følsom glans, kort streng og semi-snæver forhud

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det er jo ikke alle spørgsmål der dukker op spontant, når der belejligt er en kilde tilstede der kan besvare dem. Jeg var enormt nervøs og utilpas, og da han beskrev at jeg skulle træne forhuden lød det jo rimelig simpelt, og jeg tænkte ikke videre over kvantitet. Jeg finder så senere ud af at det generer mig så meget at jeg gerne vil nøjes med at gøre det kun netop tilstrækkeligt, så det er ikke fordi jeg ikke stillede spørgsmål inden indgrebet. Jeg snakkede med kirugen der skulle stå for indgrebet, til trods for han kun i ringe grad virkede interesseret i at besvare mine spørgsmål.

    I dag er 7. dag siden indgrebet og har netop fundet at en af de selvopløsende sting er gået op før tid. Det gør mig jo kun mere nervøs for at "træne" huden, da jeg ikke vil rive det nye sår op. Der er dog ingen sårskorper, så i den henseende har jeg da gjort det rigtigt, med vaseline osv..
  • Indstillinger

    Jeg er i fuldstændig samme båd. 26 år gammel med KÆMPE problemer med min penis. Som du beskriver er min glans overfølsom som i OVERFØLSOM. Det føles som nåle der går ind i pikhovedet hvis jeg eller nogen rør mig feks på siden af hoved. Kun toppen af hoved er ikke følsomt. Jeg har hele mit liv on-and-off haft store problemer med at blive rød, svie, kløe, og klar væske under forhuden. Det går aldrig helt væk men går kun i bero og kommer igen og igen og igen. Har været hos utallige læger samt speciallæger og hudklinik. Har prøvet canesten, binyrebarkhormon og andre cremer. Får et nyt produkt jeg skal ned og købe på apoteket hver gang jeg er hos lægen. I bund og grund er der ingen der ved hvad jeh fejler og ingen bedring. Ingen cremer virker.

    Jeg kan have sex når det ikke er i udbrud men må ofte afbryde fordi min pik er for følsom og det gør ondt. Jeg bliver rød og det kan under sex brænde så meget at vi må stoppe sexen.

    Det kan føles som at mit pikhovedet hver dag lige bliver slebet med sandpapir

    Please skriv om dit indgreb har givet bedring. Ingen læge kan hjælpe mig og folk forstår ikke hvordan det er at blive slebet med sandpapir hver dag på sit absolut mest følsomme punkt der så oveni er OVERFØLSOMT.

    Mange tak på forhånd

Log in eller Registrér for at kommentere.