Hjem Sport, motion og ernæring Åben debat om overvægt

slankepiller sidste udvej?

Redigeret 8 februar, 2015, 20:46 i Åben debat om overvægt
jeg er en pige på 18 år, jeg er 177 høj og vejer 85kg, dvs at jeg er 6 kilo fra at ligge i normalvægtskalaen, MEN jeg ønsker at tabe 15-20kg, som ca er normen inden for normalvægtskalaen. jeg må ærligt kalde mig selv for svag, for et halvt år siden vejede jeg 90kg og er derfor glad for at jeg har tabt mig de 5kg, jeg kan bare ingen forandring se på mit udseende. jeg har i mange år prøvet mange slankekure, men når jeg ikke kan se den hurtige forandring, bliver jeg utålmodig og dropper kuren. jeg har bestemt mig for at prøve slankepiller, og har sat mig meget ind i alle de forskellige varianter. jeg har overvejet at prøve pillen der hedder alli, har læst om bivirkningerne, men jeg har brug for at se resultaterne hurtigere for at forbliver motiveret. er det virkelig sidste udvej? SØGER MIRAKKELKUR!
«1

Kommentarer

 • Først til lykke med det foreløbige vægttab - det er flot, og det skal du rose dig selv for, selv om du ikke synes, det er nok.

  Du vil gerne tabe 15-20 kilo, men er du sikker på, du skal tabe så meget? Er du en lille spinkel type eller er du mere "solid", og med "solid" mener jeg det absolut ikke negativt, tvært i mod; det har noget at gøre med hele din kropsbygning; er du bygget med kraftig benbygning, så vil det slet ikke være pænt for dig, at blive for tynd. Har du hofter og bryster, så skal der være lidt ekstra.

  Du skriver intet om dine kost- og motionsvaner, for jeg tror faktisk ikke, der skal så forfærdeligt meget til, før du får tabt de ekstra kilo.

  Prøv at fortælle lidt om dels din kropsbygning generelt, dels dine kost- og motionsvaner, så tror jeg egentligt godt, der kan komme nogle gode fif til dig, som ikke er helt uoverkommelige.

  Du skal vide, at medicinering kan være godt for noget, men altså skidt for andet i din krop, så du skal tænke dig om.

  En ting er helt sikkert: Der findes altså ikke mirakelkure - dem der bruger den slags hu-hej-løsninger ender gerne med at tage de table kilo + nogle ekstra på igen lynhurtigt, så derfor er det IKKE løsningen.
 • jeg har i tidens morgen også brugt slanke piller ---men det er en skrue uden ende ---og man kan ikke leve på slanke piller hele sit liv ----

  og man tager på hurtig når man holder op --ja og mere til
  så den hopper jeg ikke på mere ---

  men jeg startede for mange år siden hos wægtvågterne ---det var godt ---det man skal lære er at spise det rigtige ---og ja hvad er så det rigtige ---

  jeg hartabt 20 kg --ved kost omlægning ---meget lidt fedt og sukker bruger jeg --jeg har sat mig ind i hvad der er sund og god mad --men det sker ikker hen over en nat ---
  nej det tager tid ---men nu er det helt naturligt for mig
  og der findes meget godt --man kan spise ----du skal lære at tælle kalorier ---

  drikke vand eller sukker fri drikke ---

  er der ikke en wægtwokter der hvor du bor ---eller slå dem op her på nettet ---og få deres program ----
 • Hej Bianca4!

  Jeg er nødt til at anbefale dig den kur jeg lige har været på... Følg linket her, hvor jeg har skrevet lidt om den!

  Skriv i tråden der, hvis du vil modtage kuren præcis som jeg tog den, - jeg har endda lidt billeder af den mad jeg lavede - så du kan se hvor motiverende den trods alt kan være!

  viewtopic.php?f=107&t=30344&p=146511#p146511

  Håber du så holder dig fra slankepillerne - det er simpelthen udueligt på sigt!

  Mvh.

  Peter
 • Peter.

  En kur hvor man taber så mange kilo på så kort tid, vil jeg påstå ikke bare er farlig, nej jeg vil påstå, at den er EKSTREM farlig, i nogle tilfælde måske endda livstruende.

  At gå ind og rode med sit stofskifte - UDEN at have fået konstateret en stofskiftesygdom, kan have alvorlige konsekvenser for resten af ens liv. Det er altså ikke helt ligemeget, hvad man gør ved sig selv og sin krop.

  Du anbefaler den til en ganske ung pige, der endda kun har brug for at tabe sig nogle få kilo? Ja, jeg er rystet.

  Bianca har øjensynligt valgt at ikke svare tilbage på de spørgsmål, der er stillet hende, så nogen kunne komme med bud på, hvad der vil være fornuftigt for lige præcis hende, så alt i alt så er det nok alligevel ikke helt så vigtigt for hende - og det er da godt nok, men Bianca, hvis du alligevel læser med, så hold dig langt, langt fra en sådan kur, der kan risikere at give dig alvorlige skader.
 • Hej


  Jeg er slet ikke enig i at den skulle være farlig. På ingen måde. Hvis den var bare det mindste farlig ville jeg jo have haft det desideret skidt før eller siden. Hvis lige denne kur skulle være farlig, så må der var mange mennesker der lever livet endnu farligere, udelukkende at bedømme på deres kost.

  Diæten her fjerner fedt mens du får sund mad, bare ikke ret meget af det. - Du bliver meget hurtigt kørt ind i det stadie der kaldes Ketose, hvor man forbrænder fedt fremfor kulhydrater - hvilket ikke er farligt, men som dog kan have bivirkninger, ligesom alle andre kure iøvrigt kan forårsage!

  Bivirkningerne her er en ganske ufarlig hovedpine, lettere svimmelhed og større søvnbehov. Hvilke er helt naturlige reaktioner hvis du har været vant til at indtage en masse (og for meget) energi i tiden før din kur.

  Mange danskere spiser mindre mad dagligt end der indgår i denne kur, så jeg ser ingen alarmbjæller ringe!

  Slankepiller, slankepulver og strenge motionskure er ofte LANGT mere farlige end et stofskifte - Og det ISÆR for overvægtige! Mange ved det ikke, men det tager, som overvægtig, op til 12 måneder at gøre dine led klar til at dyrke den motion der anbefales i langt de fleste motionsdiæter - og DET er farligt - spørg bare din læge - og spørg endvidere ind til at ændre dit stofskifte.

  Kuren jeg anbefaler er ganske ufarlig, og det er jo meningen at man skal holde sunde vaner efterfølgende - men er det ikke altid det når man går på kur?


  Håber du vil revidere lidt i dit syn på stofskifte, for det er faktisk ofte det eneste mange af os overvægtige bør gøre for at komme igang med en ordentlig diæt!

  Mvh.

  Peter
 • Jeg reagerer på et vægttab på mere end et kilo i døgnet? Jeg tror, at ikke en gang at afdøde personer taber sig så hurtigt.

  Jeg reagerer på en kur, der er fået fra en ven, man lige kender.

  Hvis man overhovedet skal i gang med en så heftig kur, bør det kun gøres i nøje overvågelse af fagligt kompetente personer, der i den grad ved, hvad de har med at gøre.

  At kuren har et navn, der har noget med Rigshospitalet et gøre, er da kun et blålys, jeg er ret overbevist om at ingen på Rigshospitalet vil lægge navn til noget sådant.

  Dejligt at du ikke har mærket til bivirkninger - forhåbentligt hører du til de få, der heller ikke kommer til det, men du kan desværre sagtens have forvoldt ubodelige skader på en eller flere af dine organer, og du kan også risikere at det tager tid, før du finder ud af det.

  Og nej - jeg påstår ikke, det er sket eller vil ske, men en så skrap kur har bestemt konsekvenser.

  Jeg foreslår dig at kontakte en fagligt kompetent - f.eks. i diætist eller specialist i ernæring på anden vis, og forhøre dig.

  Hvis det viser sig, at jeg er fuldstændigt forkert på den, så skal jeg bestemt trække mine ord tilbage, det lover jeg - men jeg vil have klokkeklare beviser.

  Der findes ikke mirakelkure - og det er denne her heller ikke. I hvert fald ikke sund for kroppen.

  Hvis man får et så voldsomt og så hurtigt vægttab, - og det vel at mærke virkelig ER helt uskadeligt - hvorfor i alverden kan man så kun få kuren ved at kende nogen, der kender nogen, der kan give den til en?

  Hvorfor får samlige overvægtige ikke kuren udleveret ved lægebesøg f.eks.???

  Kan du ikke selv se, at der da må være noget galt?
 • Ved det er et lidt sent svar, men blev lige fanget af dit indlæg, som jeg tror de fleste kvinder kan forholde sig til. Så du sidder i hvert fald ikke alene med det problem. Jeg har også været der. Trust me. Har prøvet alverdens ting, men det er ikke lige nemt alt sammen. Mirakelkure har du dog ikke lyst til at finde, for det hjælper ikke på længere sigt.

  De gode gamle råd med at spise mindre, sundere og dyrke mere motion er selvfølgelig det optimale. Men da motivation er en stor del af en vægttab, så kan reel kur i starten af et vægttab være ret effektivt. Det har jeg i hvert fald selv oplevet. Der er flere forskellige metoder man kan prøve.

  En metode er at skrive ned alt hvad du spiser og dyrker af motion, og på den måde se om du forbruger flere kalorier end du indtager. Gør du det, vil du opleve et vægttab. Der findes forskellige programmer du kan bruge til dette.

  Derudover kan du prøve at bandlyse alle stivelsesholdige madvarer som pasta, ris, kartofler, brød og ikke mindst sukker. Disse produkter er der ikke nogen, der har godt af at spise, men specielt ikke hvis man vil tabe sig. Hele hemmeligheden er at spise sig mæt således, at man ikke bliver fristet til at overspise eller spise meget usunde ting fx slik og kager. Så spis godt med protein som kød, æg, linser, bønner, tofu osv., og skru op for grøntsagerne. Derudover så find en sportsgren, som du synes er sjov. Hvis du er helt fanatisk omkring disse regler, så vil du også tabe dig. På længere sigt, holder det dog ikke at være fanatisk har jeg oplevet. Så overhold det så vidt muligt som en slags start-kur, men på længere sigt, skal du ikke blive helt fanatisk.

  Nu skriver du selv om slankepiller. Det er bestemt ikke sidste udvej, men det kan måske være en måde hvorpå du kan komme i gang med dit vægttab på en positive måde og virkelig blive motiveret for at fortsætte. Jeg har fundet noget om det her, som måske kan hjælpe dig, til at tænke mere over det inden du hopper ud i det.

  Håber du finder en metode, der virker for dig. Det hjalp for mig med en start-kur hvor jeg var meget fanatisk og derefter prøvede at finde nogle langsigtede løsninger.
 • Redigeret 26 marts, 2013, 08:53
  Hej. Det er vigtigt at du kigger dig i spejet istedet for at kigge på vægten. selvfølgelig betyder det også noget og vejede du 200 ville det jo være lige meget. Jeg mener bare at mange går rundt og tror at man skal veje under 50 kg når man er pige men tror det er mere vigtigt hvordan man ser ud.
  Jeg er ike pige men har selv trænet rigtigt meget engang og dengang var der ikke så mange lovlige slankepiller. Jeg ville selv gerne smide lidt fedt. Jeg løb om morgenen og trænede så thaiboksning 4 gange om ugen og også styrketræning 4-6 gange om ugen. altsår lavede jeg ikke rigtigt andet. Jeg begyndte også at spise fatburner og det er rigtigt at de virker. For mig virkede de bedst ved at jeg kunne træne hårde selvom jeg ikke havde spist så meget som jeg burde. De hæmmer din appetit så det er jo godt. Men når det så er sagt så vænner din krop sig til det og uden at være specialist tror jeg ikke det er godt for din krop i længden. Hvis du løber idt og ellers træner med vægte så kommer vægttabet af sig selv og det vigtigste af alt du beholder det hele livet.Du har jo allerede tabt 5 kg og det er nok bedre end de fleste fordi dit er realt og ikke kun væske som de fleste vægttab. Jeg er idag 40 år og vejer det samme eller lidt mindre(pga. mindre muskler :-( ) som dengang jeg trænede hårdt. Hvis du sørger for at få en god grundform i en ung alder og ændre din kost lidt måske så komer vægttabet af sig selv. hvis du skal løbe så køb evt en holder til din telefon eller ipod,. Musik hjælper når du løber og du glemmer snart ale smerter.
  Et andet tip jeg kan give dig som jeg selv har brugt: du siger du er lidt svag og det er vi alle. det er ikke sjovt at være på slankekur hele tiden og jeg fandt ud af at det ikke er kroppen du forkæler når du spiser usundt men hjernen. Jeg holdt fin slankekur i 6 dage og på den 7 dag (somregel lørdag eller søndag) spiste jeg alt usundt som jeg kunne komme i nærheden af. Det jeg måske købte i ugens løb gemte jeg til den ene dag og kunne glæde mig til det.

  med den metode så falder di stofskifte i ugens løb pga. du får mindre kalorier og kroppen vænner sig til det. Så får den et chok på den 7 dag og forbrændingen ryger i vejret. Det virkede perfekt på mig og syntes du evt. skulle prøve det først eller måske samtidigt med dine slankepiller. Din krop vænner sig også til dem.
  Kosten er om man vil det det vigtigste om man vil tage på i muskler eler tabe sig, muskler eller fedt.

  Håber det har været til lidt hjælp.
 • Hejsa, jeg oplevede det samme som dig, indtil jeg blev overbevist om at den bedste måde at tabe på er ved at tage den sunde vej. Jeg har ændret på min kost og livstil. Jeg har i næsten 2 måneder holdt mig rimelig meget væk fra ris, pasta, sukker, kartofler og hvidt brød. Istedet spiser jeg, grov pasta og rigtig meget rugbrød. Det startede med at jeg tabte mig 5 kilo på den første måned uden at dyrke motion. Da min vægttab stod stille i et par uger bestemte jeg mig at dyrke motion og danser nu zumba 1 time om dagen og 6 gange om ugen eller så laver jeg Pilates. Jeg tabte mig senere hen i alt 6 kilo og jeg overvejer at fortsætte sådan selvom jeg ikke ser en ændring på mig selv. I går lagde jeg mærke til at jeg faktisk havde taget 1,5 kilo på hvilket jeg undrede mig over..
  Men jeg synes bare ikke at du skal tage slanke piller over hovedet.. jeg er 17 år gammel og har mange gange prøvet at tabe mig, det lykkedes mig at komme ned til en BMI på 20-23 mange gange(lige nu står den på 27,5), hvor jeg hurtig tog på igen. Har aldrig mistet ambitionen.. Jeg er dog godt ved at været træt af det, men nu har jeg bare bestemt mig for at vil jeg bare tabe mig og aldrig tage på igen! :))
 • Jeg tror, at der er to ting, der er enormt vigtige når man tager slankepiller. Der var i hvert fald 2 ting som var ekstremt vigtige for mig, da jeg startede med at tage slankepiller.
  1. For det første var erkendelsen af at man ikke bliver slank af slankepiller... Med det mener jeg, at slankepiller kan øge forbrændingen af fedt, når du dyrker motion ikke gøre dig slank i sig selv... Slankepiller er ikke et vidundermiddel men et præparat, som kan hjælpe dig i dine anstrengelser.

  2. Vælg et anerkendt mærke. Jeg prøvede to-tre forskellige mærker før jeg fandt nogle slankepiller, som rent faktisk var mere end fup og fidus. Jeg endte med Bodylab's slankepiller UDEN koffein. Dem kan du finde her: http://www.bodylab.dk/slankepiller/ - der er nok også mange andre der virker men det var nogle der virkede for mig, og har faktisk brugt dem on and off i 3 år nu.

  Held og lykke med vægttabet - og husk slankepillen kan hjælpe men den er ikke svaret i sig selv!
Log in eller Registrér for at kommentere.