Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

ved nogen det

Redigeret 14 januar, 2013, 23:18 i Forstyrrelser i stofskiftet
er der nogen på netdoktor der ved om der i odense findes en læge der har forstand på stofskiftelidelser gerne en specialist ikke sygehus. ?på forhånd mange tak

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Mona.
    Du efterlyser en dygtig specialist indenfor stofskiftesygdomme. Jeg kan varmt anbefale Thomas Brix der er læge på Odense Univercitets Hospital.
    En dygtig, lyttende, forstående og kompetent læge.
    Kh LH
  • Indstillinger
    Tak for dit svar jeg vil prøve om jeg kan få en henvisning til ham for min læge ved ikke nok om stofskiftelidelser.men han kan jo heller ikke vide alt er sød nok.
    Kh.mona
  • Indstillinger
    Det syns jeg du skal prøve. Når du har fået en tid, så ring til afdelingen, for at være sikker på at det er Thomas Brix du har tiden hos..........der er andre læger på afdelingen som jeg bestemt ikke vil anbefale.
    Kh LH
  • Indstillinger
    Det vil jeg gøre kender afdelingen var der for tre år siden hos laslo hegedius han er også god jeg har fået radioaktivt jod to gange, men så mente han at min læge kunne overtage blodprøver hvert halve år og som sagt ved han ikke meget om det emne.tak igen til dig.
    Kh.mona
  • Indstillinger
    Jeg har også fået jod på OUH for nogle år siden, og min læge tager blodprøver en gang om året.
    Er det ikke godt nok, synes du ?
    Jeg tænker aldrig på det.
  • Indstillinger
    Jeg har fået det meget dårligt er ved at udvikle for lavt stofskifte derfor vil jeg gerne have en læge der er uddannet indenfor det felt.jeg siger ikke at alle læger ikke ved noget om stofskifte men tænk på alle de sygdomme de skal tage stilling til hver dag det må være meget svært.v.h.mona
Log in eller Registrér for at kommentere.