Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

HJÆLP!!

Redigeret 18 december, 2012, 12:51 i Åben debat om sex
Hej jeg er en dreng på 15 år og jeg haft sex men min penis er rigtigt skæv og jeg føler at det er rigtig pinligt... er der noget man kan gøre ved det?

Kommentarer

  • Indstillinger
    Redigeret 19 december, 2012, 09:15
    Jeg tror at du måske er lidt for ung for at dyrke sex om du sådan der tanker. Du er kun 15. Du har faktiskt masser af tid for at udvikle en sorts seksuel selvfortrolighed. For det må virkelig ikke være pinlig for dig.
  • Indstillinger
    Du kan læse om det her. Men jeg mener også du er lidt for ung endnu.

    http://www.netdoktor.dk/sex_samliv/fakta/krummerik.htm
  • Indstillinger
    Hvis du uden problemer kan gennemføre et samleje - så er det ganske enkelt sådan, du nu ser ud.

    Husk nu, at det er de færreste penis'er der er fuldstændigt lige som et julelys; dem ser man primært i pornofilm - hvorfra de fleste desværre har hele deres viden omkring sexliv.

    Når du bliver ældre og mere moden, og i det hele taget klar til at have sex, så vil også du erfare, at det kan være en stor fordel, at den er lidt skæv; man kan stimulere sin partner på en anden og mere spændende måde.

    Hvis den der i mod er så skæv, at det er et problem, bør du opsøge lægen, men husk, at hvis du skal opereres, så koster det nogle cm i størrelse, så derfor er det noget, der skal overvejes grundigt, især fordi den størrelse jo er meget vigtig - for mænd altså.
Log in eller Registrér for at kommentere.