Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Stigning af cyklus efter graviditet udenfor livmoderen :(

Redigeret 7 december, 2012, 07:23 i PMS og menstruation
min cyklus var mellem 28 og 30 før min graviditet uden for livmoderen som skete den 23/8-12, efter er den steget mellem 32 og nu i dag fik jeg min menstration nu den på 36.
Jeg fik fjernet min venstre æggeleder i forbindelse med graviditeten udenfor livmoderen.
Jeg er ved og være bange for jeg ikke kan blive gravid nu. har en søn på 6 år født 3 mdr for tidlig pga min moderkage ikke fungeret som den skulle. fik en frivillig abort 1½ år efter jeg fik min søn..

hvad sker der med min krop :( er grædefærdig :(
Hilsen Tanja

Kommentarer

  • Indstillinger
    Umiddelbart finder jeg det faktisk logisk, at hvis man har fået fjernet sin ene æggeleder, så vil der også komme en anden form for cyklus, og det kan vel sagtens tage sin tid, før den falder på plads.

    Men - der er da mange, der uden videre får barn med kun en æggeleder, så på den måde synes jeg ikke, du skal tabe modet.

    Jeg synes dog også, du bør få en ordentlig og professionel vejledning, også fordi du har haft problemer, så jeg foreslår helt klart, at du får en henvisning til en specialist, der dels kan undersøge dig grundigt, og dels - hvilket vel er det vigtigste - kan give dig en god og fyldig information, der passer lige præcis til dig og til din situation, så du kan "nøjes" med at forholde dig til de faktiske forhold, der gælder for dig.

    Jeg skriver "nøjes" i gåseøjne, for der er bestemt ikke noget mærkeligt i, at du både er nervøs, bekymret og bange, og jeg forstår dig virkelig, men jeg synes også det er væsentligt, at du får hjælp til ikke at være nervøs for mere end du behøver, for du ved jo sikkert godt, at jo mere man bekymrer sig, gør at det i sig selv bliver sværere at blive gravid.
  • Indstillinger
    mange tak for svar, vil kontakte min læge mandag.
Log in eller Registrér for at kommentere.