Hjem Muskler, led og knogler Whiplash (piskesmæld)

Hovedtraume -> ingen kraniebrud, men?

Redigeret 7 december, 2012, 07:51 i Whiplash (piskesmæld)
Spørgsmål om, man via et hovedtraume kan få beskadiget kraniet selvom scanninger ikke viser kraniebrud? Nu tænker jeg på de steder hvor de forskellige "knogler" hæfter sig ved hinanden på kraniet? I så fald ja, hvor kan jeg læse noget om det, og hvordan kan de symptomer været? Jeg hentyder til mit eget traume for 6 måneder siden: viewtopic.php?f=53&t=30172

Tak.

Kommentarer

 • Jeg aner ikke hvad der kan være galt, siger jeg på forhånd.

  Men jeg kan give dig en oplysning om et familemedlem. Han styrtede på ski og slog sit hoved meget voldsomt. Han har altid ondt i hovedet, sådan har det været i flere år.

  Jeg ved godt det er en grusom trøst, men det kan altså ske. Jeg håber naturligvis du får et helt andet resultat, jeg ville kun give dig den oplysning, der kan være smerter uden der kan påvises noget.

  Jeg er meget usikker på om jeg skulle skrive det, men på den anden side er det vel bedre at indhente oplysninger, hvad enten det er godt eller skidt. ??

  Jeg ønsker virkelig der er en, der kan give dig nogle oplysninger, som er bedre end dem jeg har givet.

  Måske du kunne finde en DYGTIG akupunktør og prøve om det måske kunne hjælpe. Det kan lyde sådan lidt overnaturligt, men det kan altså virke i nogle tilfælde.
 • Nu har jeg jo ikke "ondt" i hovedet, som hvis man tager en en pille, og så går det væk.. Der er tale om noget ubehageligt i min knold, som jeg mener stammer fra kraniekanten.. Derfor jeg prøver at finde frem til nogen der ved mere om det end mig selv.
  men tak, jeg prøver alt hvad jeg kan.. Kan sgu da ikke lade mig pensionere i en alder af 22 år, skulle til at igang med at læse til ergoterapeut ! Argh..
  Mvh
 • du skal da gå til lægen ---og blive rigtig undersøgt ----du skal ikke fidtle med det selv
 • Jeg har sgu været til læge mange gange.. jeg har endda også skriftet læge da den tidl. ikke var noget værd.. Mine scanninger viser jo intet siger de, så der er ikke noget galt.. bullshit.. Begge min scanninger var uden kontrast, og som for mig står det mig meget uforstående for dette? Rygmarvsprøve ikke taget, Nerveumpulserne har jeg heller ikke fået tjekket.. JEg aner ikke hvor jeg får sådan noget undersøgt.. sundheden i dag, er ødelagt.. jeg er 22 år, det fandeme ikke til at bære hvis jeg skal ha det sådan resten af mine dage.. Jeg kan jo ikke være mig selv når jeg har sådan noget lort i hovedet hele tiden.
 • Nu har jeg jo ikke "ondt" i hovedet, som hvis man tager en en pille,
  citat slut

  Nej, det har han heller ikke, ham, jeg fortalte om. Der er noget andet galt, som lægerne ikke kan gøre noget ved.

  Men måske kunne du finde en specialist selv og blive grundigt undersøgt. Eller måske finde en og blive henvist til. Man skal selv gøre så pokkers meget her i landet for eventuelt at blive hjulpet.

  Måske nogen kunne anbefale en specialist her : http://www.facebook.com/groups/36364174 ... 211215086/
 • Ham dit familiemedlem.. Hvad er der så galt med ham i hovedet???
 • Jeg kan desværre ikke svare på det, jeg ved kun der er noget galt. At han altid har smerter efter styrtet og at han har svært ved at sove. Han er ikke dansk og bor ikke her i landet, så jeg kan heller ikke anbefale dig nogen undersøgelser.

  Men der er ingen tvivl om i hans tilfælde, der har de bedste specialister opgivet at kunne hjælpe.
  Så galt behøver det jo ikke at gå dig. Det kunne jo værre, at hovedet bare skal have længere tid til at falde til ro. Hvis jeg var dig ville jeg finde en specialist og blive ordentlig undersøgt. Ikke en tilfældig læge på hospitalet.

  Jeg kan oplyse en anden, jeg kender, måtte vente et halvt år, før der var en læge, der vidste hvad der var galt. De andre læger vidste det ikke. Så det kan være umagen værd at finde en, der ved hvad det drejer sig om.
  Men det var ikke hovedet, det drejede sig om, desværre. Så kunne jeg have givet dig navnet på lægen.

  Jeg er ked af det på dine vegne, for jeg ved det ikke er særlig sjovt, når man føler lægerne er mere eller mindre ligeglade.
  De har dog den største mulighed for at finde en kompetent læge/specialist.

  ps. Jeg må hellere tilføje, det er ikke altid lige slemt. Han kan da fungere normalt, men somme tider er det slemt.
Log in eller Registrér for at kommentere.